Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sáfrány Emese fintorogva köpte ki Rácz Jenő ételét - videó

Sáfrány Emese fintorogva köpte ki Rácz Jenő ételét - videó

Gasztro & Tourism

Sáfrány Emese fintorogva köpte ki Rácz Jenő ételét - videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 12:28

Michelin-csillagos tányér ide vagy oda, Emese csak megrágta a húst, utána kiköpte.

Elkezdődtek az elődöntők A Konyhafőnök VIP adásában, ahol az első héten Rácz Jenő csapatának kell bizonyítania. A nehezebb feladatot a piros kötényesek második fele kapta, amikor le kellett másolniuk a séf egyik ételét, amit előttük készített el.

Természetesen Fördős Zé a bemutató közben is hozta a szokásos formáját, és közben szóba került, hogy hány puttonyos lehet egy Tokaji Aszú.

Olyan már volt A Konyhafőnök adásaiban, hogy valaki valamit nem kóstolt meg (mondjuk az ételallergiája miatt), de olyan még nem fordult elő, hogy valaki kiköpje Rácz Jenő ételét. Sáfrány Emese vegán, így a húst csak megrágta, megízlelgette a nagy főzés előtt, de nem nyelte le – a maradék egy szalvétában landolt.

Pokorny Liáék főzésénél is volt káosz rendesen. A videón nem látjuk, de Lia húsát a végén Rácz Jenő a kukába dobta.

Végül Lia és a másik feladatból Vastag Tamás került a kiesés szélére. Előbbi hiába tálalt fel nyers húst, több potenciált látott benne így is a zsűri, szóval Tamástól vettek búcsút.

A következő adásban Sárközi Ákos megkapja az egyik legdurvább szívatást: a versenyzők idejéhez képest mínusz 40 perce lesz arra, hogy elkészítse az ételét. Most bizony nála is jön a kapkodás.

 

Borítókép: RTL Klub offical