Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megnyílt a világ első vegán hentesüzlete

Megnyílt a világ első vegán hentesüzlete

Gasztro & Tourism

Megnyílt a világ első vegán hentesüzlete

Gasztro & Tourism

Héjja Krisztián 07:37

Ha azt hitted, hogy a cím csak clickbait, akkor tévedsz. A hír igaz, Londonban megnyílt a világ első vegán hentesüzlete, a Rudy's Vegan Butcher, ami annyira nagy népszerűségnek örvendett, hogy egy nap alatt minden elfogyott.

A november 1-én, a vegán világnapon nyílt bolt úgy néz ki, mint bármelyik más hentesüzlet, azzal a különbséggel hogy egy gramm hús sem található a pultokban. Viszont vannak helyette szejtánból vagy más zöldségekből készült felvágottak, kolbászok, sőt még hamburgerpogácsa is.  

„A vasárnap nyílt »húsboltban« néhány óra leforgása alatt elfogyott az áru, a vevők még annak ellenére is türelmesen kivárták a sorukat, hogy a vírushelyzet miatt sokaknak a bolt előtt kellett ácsorogniuk”

– írja a Nosalty

A sorban állóknak sem kellett csüggedniük. Ameddig sorra nem kerültek, addig szejtán-bacon falatkákkal lepték meg a vásárlókat. 

A londoni vegán-hentesek online is vesznek fel rendeléseket, viszont a nagy érdeklődés miatt ott is sikerült mindent eladniuk 24 óra alatt. A tulajdonosok most türelmet kérnek a vevőktől, hiszen újra fel kell tölteniük a pultokat – úgy százszor több áruval. 

Borítókép: CGTN