Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már jelentkezhetsz is A Konyhafőnök legújabb évadába

Már jelentkezhetsz is A Konyhafőnök legújabb évadába

Gasztro & Tourism

Már jelentkezhetsz is A Konyhafőnök legújabb évadába

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 10:40

A nyolcadik évadot természetesen csak 2021-ben láthatják a nézők az RTL Klubon, de a jelentkezés már elkezdődött.

Az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorának munkálatai most is zakatolnak, mivel forgatják A Konyhafőnök VIP-t, ahol ismert személyiségek néznek majd farkasszemet a serpenyővel, valamint a három zsűritaggal.

A verseny persze valóban akkor a legizgalmasabb, amikor hétköznapi emberek vannak a konyhában, és erre te is bármikor jelentkezhetsz, ha szeretnéd megmutatni a tudásodat, na meg elvinni a 10 millió forintos főnyereményt.

Aki látott egyetlen évadot is a versenyből, az nagyon jól tudja, hogy minimális gasztronómiai tudással nem éri meg belevágni. Ezért is vezették be az Amerikai mesterszakácsból már jól ismert válogatót, ahol a kedvenc ételét kell elkészítenie a jelentkezőnek. Ha ezen elhasal, akkor már A Konyhafőnök pultja mögé sem állhat be az illető.

Az alap dolgok mellett arra kíváncsiak a jelentkezésnél, hogy dolgoztál-e már szakácsként, milyen nemzetiség konyháját kedveled, na meg melyik az az étel, amit a legjobban el tudsz készíteni. Nem árt arra is kielégítő választ adni, hogy miért szeretnéd elvinni a 10 millió forintot, na meg A Konyhafőnök trófeát a magasba emelni.

Szóval, ha már unod, hogy a család csak az átlag dolgokat kéri tőled, és megmutatnád két Michelin-csillagos séfeknek, illetve Fördős Zének, hogy mit tudsz, akkor vágj bele!  

Borítókép: RTL Klub offical