promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyenjegyet osztogat tanároknak a világ egyik legjobb légitársasága
Borítókép:  a Qatar Airways egyik repülőgépe. Forrás: AFP/Elman Omic.
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Október 5-én volt a Pedagógusok világnapja, a Qatar Airways pedig különleges módon köszöni meg ezt a szolgálatot.

A Qatar Airways közleményében azt írja,

hogy 2020. október 5-7. között 75 országban összesen 21 000 db ajándék repülőjegyet kínál fel tanárok számára.

Természetesen az ajándék repülőjegy turistaosztályra szól, ellenben a jeggyel a világ bármely úti célja elérhető, ahova jelenleg a légitársaság repül (ez több, mint 90 desztináció, de év végéig 124 úticél is elérhetővé válik).

Ez még nem minden, hiszen a Qatar Airways garantálja, hogy a jegy birtokosa 50 százalékos kedvezménnyel foglalhat repülőjegyet a következő alkalommal saját maga, vagy családtagja, esetleg barátja részére. (Az utazási időszak egészen 2021. szeptember 30-ig tart.)

Az ingyenes repülőjegyet a Qatar Airways oldalán lévő formanyomtatvány kitöltésével lehet igényelni, amit ide kattintva közvetlenül is elérhetsz, ahol a pontos feltételekről is tájékozódhatsz!

Az akcióval kapcsolatban Akbar Al Baker, a Qatar Airways Group vezetője a következőt nyilatkozta:

„Mi, a Qatar Airways-nél elmondhatatlanul hálásak vagyunk a tanárok elkötelezett és kemény munkájáért, amely segíti a gyerekek oktatását és nevelését még ebben a bizonytalan időszakban is. Mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű feladat ez, különösen digitalis formában, ezért is szerettük volna hálánkat kifejezni feléjük.”

Egyébként a Qatar Airways egészen a 2020. december 31-ig vásárolt repülőjegyek esetében kínál kedvező feltételeket azok módosítására, felhasználására (pl. 2 éven belüli jegybeváltás, korlátlan dátumcsere). Erről bővebb információ ide kattintva olvasható – írja közleményében a légitársaság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás