Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szalai Matyi beugrott egy vendégfőzésre Fördős Zéhez

Szalai Matyi beugrott egy vendégfőzésre Fördős Zéhez

Gasztro & Tourism

Szalai Matyi beugrott egy vendégfőzésre Fördős Zéhez

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 09:09

A Konyhafőnökből jól ismert Szalai Matyi egy mongol-marha receptet hozott, amit a Street Kicthen stúdiójában el is készített.

Szalai Mátyásra nagyon sokan emlékezhetnek A Konyhafőnökből, mivel óriási rajongótábor alakult ki körülötte még úgy is, hogy nem kerülhetett be a legjobb hat közé a döntős héten. Pörgős, és csupaszív versenyző volt, csak hát az idő legtöbbször kifogott rajta, hiába főzött nagyon jól.

„Érkezett pár ígéretes ajánlat éttermek részéről, illetve a műsorvezetés gondolatával is kacsintgatok. Lőrincz Erik barátommal is tervben van egy podcast csatorna. Már leforgattunk egy-két adást, csak az a kérdés, hogy mikor dobjuk ki”

– mesélte nem olyan rég Matyi egy interjúban a jövőről.

A kajakészítős műsorvezetést már ki is próbálhatta, mivel az egykori versenyző beugrott Fördős Zéhez egy kis vendégfőzésre. Persze, még lehet pár részben találkozhatunk majd vele, ez később kiderül.

Most nem kellett kapkodnia, nem volt óra, ami elkezdett visszaszámolni a háttérben, sem szúrós tekintettel figyelő Rácz Jenő vagy Sárközi Ákos. Matyi fő alapanyaga a marha, amit mongol stílusban készít el. Megbolondítja egy kis szójával, barna cukorral, chilivel és gyömbérrel.

Vessétek is bele magatokat, miképp készíti el az egykori versenyző az egyik kedvenc ételét. A szaftos marha mellé rizs lesz a köret.

Borítókép: Street Kitchen