promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Rácz Jenő az utolsó pillanatban mentette meg a főzését
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben a csapatában lévő Matyinak is óriásit kellet küzdenie, de nagyon szétesett.

Az előzetesből kiderült, hogy Sárközi Ákos után Rácz Jenőnek is be kell állnia főzni egyet a pultba. Itt még nagyban azt hittük, hogy Ákos és Fördős Zé megkegyelmezett a Michelin-csillagos szakácsnak, akit az idő letelte után visszaengedtek a piactérre.

Na igen, de a műsorból kiderült, hogy Rácz Jenő még bőven időben volt, szóval egyáltalán nem kellett csalnia. Azért szorította az idő, így valóban sprintben loholt le a piactérre.

A feladat skót tojás volt, amihez a séf elfelejtett húst felhozni. Kinézzük Zéből és Ákosból, hogy nem engedték volna vissza Jenőt a piactérre, ha kifut az időből. Viszont ha valaki, akkor ő biztosan megoldotta volna valahogy hús nélkül is a feladatot. A vegetáriánus skót tojás egy extra kihívás lehetett volna, de így maradhatott a husis verzió.

Matyi a verseny során most esett szét a lehető legjobban. Hátráltatásként kapott egy strucc tojást, amiből valamilyen meglepetés ételt kellet volna készítenie. (Később a strucc tojást Rácz Jenő is megkapta, hogy építse be az ételbe.) Ebből nem lett semmi, és a hatalmas alapanyagból csak egy nyers folyós céklalevet tudott tálalni.

Az ételében voltak hibák, de úgy vélte a zsűri, hogy Matyi kaphat még egy esélyt, így a szintén veszélyzónás Ágota esett ki a versenyből. Innentől már csak kilenc versenyző maradt, akik közül valaki Magyarország új Konyhafőnöke lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás