Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: Rácz Jenő valóban ki fogja nyalni a tányért

A Konyhafőnök: Rácz Jenő valóban ki fogja nyalni a tányért

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: Rácz Jenő valóban ki fogja nyalni a tányért

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 11:41

Valaki nagyon levette a lábáról a Michelin-csillagos szakácsot, mert Rácz Jenő kinyalta a tányért.

Múltkor lezárultak a csapatküzdelmek, ahol a két legkevesebb pontot gyűjtő hármasnak egyéniben kellett bizonyítania, hogy még van helye a versenyben. Feszült izgalmak voltak, hogy Rácz Jenő, vagy Sárközi Ákos fogja elveszíteni az egyik versenyezőjét.

Végül a zsűri úgy döntött, hogy Ötves Janinak ér véget az útja. Sárközi Ákos mentoráltja azonban nem amiatt sírta el magát, mert ennyire összezuhant volna a döntéstél, hanem azért, mert a Michelin-csillagos szakács fejlődési lehetőséget biztosított neki az egyik éttermében. Janira sokan figyeltek, mivel egy gyermekotthonból küzdötte fel magát. Világ életében szakács akart lenni, valóban szívvel főz, és most nagy ajtók nyílhatnak ki előtte.

A műsornak azonban robognia kell tovább, hogy eldőlhessen:

ki lesz Magyarország új Konyhafőnöke? 

A tét egyre nagyobb, és a legjobb 11 versenyzőből már egy aprócska hiba miatt is kieshet valaki. Sárközi Ákosnak innentől kezdve öt, míg Rácz Jenőnek hat mentoráltja maradt.

Úgy látszik mindenki kitesz magáért, mert az előzetesben nem igazán látni, hogy bárki nagyobb dorgálást kapna a főztjéért. (Bár lehet azért is, mert a versenyzők az egyik körben bármit főzhetnek, amit szeretnének.) Sőt, Rácz Jenő még az egyik tányért is kinyalja. Persze ez azért is lehet, mert annyira kevés rajta a mártás. Ez az esti műsorból kiderül.

Borítókép: RTL Klub offical