promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: a séfek fagyasztott pizzából csináltak elit fogást
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákosnak és Rácz Jenőnek úgy néz ki, hogy ez sem jelent nagy kihívást. 

Továbbra is zakatolnak az éles küzdelmek A Konyhafőnök középdöntőjében, ahol Sárközi Ákos és Rácz Jenő három-három főből álló csapatai harcolnak egymással a pontokért. Múltkor a pirosak nagyon alulmaradtak, mivel Matyiéknak egyetlen kihívást sem sikerült megnyerni.  

A pirosaknál ismét volt káosz, mert az elején Ágota nem igazán akarta elfogadni, hogy ebben a két feladatban ő nem lesz irányító a tésztahúzásnak köszönhetően. Ágota folyamatosan nyaggatta valamivel Ádámot, de ettől függetlenül értékelhető ételt tudtak a zsűri elé tenni, és a pont is az övék lett.

A második feladatban Fördős Zé kinyitotta a hentes boltját, ahol olcsóbb húsokból válogathattak a versenyezők, és hátul ott volt a fagyasztó, amiből a köreteket választhatták. Csak innen, a piactér zárva maradt. Itt kaphattak a fagyasztott zöldségeken kívül fagyasztott félkész pizzát is. Azt természetesen senki sem merte választani köretelemként.  

Na, de Zé kitalálta, hogy a két Michelin-csillagos szakácsnak is be kell állnia a pultba. Ők nehezítésként csak elvittek maguknak egy fagyasztott pizzát, amit beépítettek az ételbe, de falatozgattak is belőle, viszont volt náluk fagyasztott bélszínroló is. Extrának csináltak Zének harmadik fogásként egy borsófőzeléket, aminél utóbbi volt a köret.

A séfeknek ráadásul még nehezítés kártyát is kellett húzniuk, amivel fél óra mínusszal indultak. Ők persze teljesítettek mindent, a kékek azonban elcsúsztak, ami miatt ismét a pirosaké lett a pont, tehát fordult a kocka.

A következő epizódban Rácz Jenő elfoglalja a trónt, és ő lesz a konyha királya, míg a szerdán két pontot is bezsebelő pirosak egy olyan tortát szolgálnak fel, amiért a zsűri nem igazán fogja őket szeretni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás