promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen pánik és káosz rég volt A Konyhafőnökben
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Matyi még Rácz Jenővel is szembeszállt, amikor a majonézt készítette a fogásukhoz.

Zakatol a középdöntő A Konyhafőnökben, ahol ezen a héten Rácz Jenő és Sárközi Ákos három-három főből álló csapatai küzdenek meg egymással. Már hétfőn sem volt egyszerű dolguk a versenyzőknek, mivel nem csak a zsűrinek, hanem A Konyhafőnök VIP egykori szereplőinek is meg kellett felelniük.

A tét csak nagyobb lett a pontokért folyó harcban, Rácz Jenő csapatának pedig meg is kellett küzdeniük mindenért. Talán az egyik legviccesebb szituáció az volt, amikor Matyi szembeszállt a Michelin-csillagos mentorával a majonéz készítés közben.

Aztán jött a pánik és a káosz náluk. A kékek már régen készen voltak a fogásaikkal, míg Matyi két és fél perccel a vége előtt kezdte el kitálalni a fő fogásukat. Aztán jött az, amit még a tapasztalt Fördős Zé sem látott a versenyben: a pirosak elfelejtették teljesen a köretet a kacsához, és negyven másodperccel a vége előtt dobtak össze egy kis sült zöldséget.

Rácz Jenő a még a másik feladatban is erősen kritizálta a csapatát, ami szerinte nagyon jól van összerakva, de mégsem működik köztük a kémia. A jutalmuk így nulla pont lett a keddi napon.

Az előzetesből közben kiderül, hogy a piros csapat másik felénél sem lesz minden rendben. Este kiderül nekik mennyi pontot sikerül bezsebelniük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás