Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Evelin nyerte a MasterChef VIP-t – videó

Gáspár Evelin nyerte a MasterChef VIP-t – videó

Gasztro & Tourism

Gáspár Evelin nyerte a MasterChef VIP-t – videó

Gasztro & Tourism

Baranyecz János 10:10

Véget ért a TV2 gasztroműsorának, a MasterChef VIP-nek második szezonja, és hatalmas küzdelem után, de Gáspár Evelin legyőzte Polgár Tündét.

Többek között Győrfi Pál, Stohl András, Bíró Ica, Kálloy-Molnár Péter, Liu Shaolin Sándor és Gregor Bernadett is szerepelt a TV2-n bemutatott MasterChef VIP idei adásaiban, de a tizenhat versenyző közül végül a Feleségek luxuskivitelben szépsége, Polgár Tünde, és Gáspár Győző lánya, Gáspár Evelin voltak azok, akik bejutottak a döntőbe.

A 24 írja, hogy az indulók az utolsó megmérettetésen séfkabátot és egy megható családi üzenetet kaptak, hogy érezzék az esemény súlyát. Végül Ördög Nóra bejelentette, hogy a zsűri véleménye alapján a MasterChef VIP nyertese nem más, mint Gáspár Evelin, aki ezt mondta az eredményhirdetés után:

„Nem hittem el. Az érzelmek átfutottak rajtam. Az öröm, a boldogság és a megnyugvás és könnyekben jöttek ki, mert én ilyen nagyon sírós típus vagyok. A zsűrinek köszönöm a legjobban, akik idáig ellöktek azokkal a kritikákkal, amikből tudtam adásról adásra építkezni. Ha ők nincsenek, én nem jutok el idáig”

– mesélte.

Gáspár Evelin boldogan ölelte magához alkalmi ellenfelét, Polgár Tündét, hiszen nem kis teljesítményről van szó, és mindketten odatették magukat. Ráadásul így édesanyja, Gáspár Bea 2017-es A Konyhafőnok VIP-ben szerzett győzelme után ő a második a családban, aki hatalmas elismerésben részesül az ételei miatt.

Itt lehet megnézni a győzelem pillanatát:

Borítókép: Gáspár Evelin és Polgár Tünde / tv2.hu (via blikk.hu) (screenshot)