promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Zsuzsu félelmetes fogással sokkolta A Konyhafőnök zsűrijét – videó
Borítókép:  VV Zsuzsu / rtl.hu (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori villalakó, VV Zsuzsu is megpróbált bizonyítani A Konyhafőnök című műsorban, de helyette sírást, és egy „horrorhajót” produkált.

Elkezdődött az RTL Klubon A Konyhafőnök új évadja, ahol mindenki megmutathatja, hogy milyen jól tud főzni. A Való Világ 9 nyertese, Varga Zsuzsanna, vagyis VV Zsuzsu is úgy gondolta, hogy próbára teszi magát, és elkészítette a „Kis vitorlás a Szőke Tiszán” névre hallgató ételkölteményét, aminek egyenesen katasztrófa lett a vége, és még a könnyei is kicsordultak.

Egyből látni lehetett, hogy VV Zsuzsu nincs a helyzet magaslatán, de azért próbálta őt nyugtatgatni a zsűri, hiába nézett ki pokolian a krumplipürétengerben sodródó pulykaszárnyhajó, aminek kígyóuborkából van az árbóca – nem véletlenül kapta az étel a „horrorhajó” gúnynevet.

Fördős Zé nagyon kedvesen próbálta körbejárni a forradalmi fogást, de végül nem merte megkóstolni, egyedül a dekorációból vállalt be 1-2 falatot, ezzel pedig el is dőlt az étel sorsa, ami valóban nem nyújtott valami szép látványt. Így érthető, hogy az egykori villalakó miért is érzékenyült el, bár hozzátette, hogy nem érdekli az emberek véleménye, akik bántják őt a főztje miatt, azok legyenek olyan bátrak, mint ő, és csinálják utána.

Az esetet itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás