promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A KFC piacra dobja a rántott csirkés papucsot
Borítókép:  KFC x Crocs
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt hiszed a KFC valamilyen új ételéről van szó, de egyáltalán nem. Ez egy papucs.

Az étteremlánc a Crocs-szal közösen találta ki ezt az őrültséget. Most sokan felteszik a kérdést, ahogy én is, hogy most ez egy erős poén, vagy a bizarr valóság? Valószínűleg mind a kettő. Ennek volt egy felvezetése a New York-i Divathéten, de hát ott még mindenki azt hitte, hogy valami viccről van szó.

Aztán kiderült, hogy egyáltalán nem. A Crocs a papucsot a KFC-re jellemző színekkel és dizájnnal csinálta meg. A papucs orránál valóban van egy rántott csirke. Természetesen nem igazi, az nem működne, de így is kísértetiesen hasonlít rá. Amikor azt hiszed, hogy ettől már nem lehet abszurdabb az egész, akkor rájössz, hogy de.

A Crocs megoldotta, hogy az elől tálható csirkének valóban olajos rántott csirke illata legyen. Akit ez nagyon idegesít, az le tudja pattintani róla.

A KFC és a Crocs fura papucsa 60 dollárért, vagyis átszámítva 17 ezer forintért lesz kapható. Kétlem, hogy bárki érez késztetést magában, hogy vegyen egy ilyet, de ha mégis, számoljon be róla nekünk, hogy valóban érezni-e a csirke illatot.

[[kod1]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás