promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hiltont Gordon Ramsay elég hamar kihajítaná a konyhából
Borítókép:  YouTube
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Paris Hilton tovább erőlteti főzős műsorát a YouTube csatornáján, de még mindig nem tud főzni.

A celebnek feltűnt, hogy mennyire menők lettek mostanában a gasztro műsorok, illetve csatornák, de egyszerűen csak trendi lett főzni. Paris végül úgy döntött nem akar kimaradni a sorból, és év elején beindította a Cooking with Paris névre keresztelt főzőműsorát, vagy éppen kabaréját.

Az első receptje a lasagne volt, amiben mindenképpen érdemes eljutni legalább addig a pontig, amíg elkezdi sütni a húst. Nagyon fájdalmas volt újra végignézni, és az ember továbbra sem tudja eldönteni, hogy a sztár viccnek szánja az egészet, vagy teljesen komolyan veszi.

A végén amúgy a lasagne nem néz ki borzalmasnak, de amire rápirítod a sajtot, annak általában mindig csábító lesz a kinézete. Olyan ez, mintha bekennéd valamelyik otthon kallódó dobozodat csokoládémázzal, és azt hazudnád, hogy torta. Mindent elmond, hogy Paris inkább nem kóstolja meg a művét a végén, bár szerintem senki sem tenné.

Médiahacknek gyenge, szóval próbáljuk meg komolyan venni, mert úgy az igazán vicces.

Azóta nem jártam Paris konyhájában, de mint kiderült, ő közben tovább folytatta a főzést. Hilton a legutóbb banánkenyeret sütött, de a videó valamiért eltűnt a csatornájáról. Hát azért biztosan nem, mert ostobaságokat csinál benne, mivel a lasagnénál ez a dolog ki volt merítve teljesen.

Közben persze részletek már kikerültek a műsorból YouTube-ra. Paris mindenkit elvarázsolt, mert például meg kellett néznie interneten, hogy mit jelent felverni a tojást. Aztán láthatjuk azt is, hogy milyen lett a végén a csodálatos banánkenyér, amit Paris a pasijának szánt. Nagyon reméljük, hogy nem evett belőle...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás