promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Készül a sajtos makaróni csapoló
Borítókép:  Dinner, than dessert
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csalás, nem ámítás, a sör mellé innentől sajtos makarónit is lehet majd csapolni.

El lehet képzelni az egész szituációt mennyire jól hangzik: bemegyünk egy bárba, és a csapolt sör mellé kérünk egy csapolt sajtos makarónit is. Bár inkább nevezzük a gépet mac and cheese adagolónak.

A Stouffer’s nevű  cég jelentette be Twitteren, hogy hamarosan piacra fognak dobni egy olyan masinát, ami sajtos makarónit fog adagolni. A vállalat főleg fagyasztott termékek előállításával foglalkozik, és valakinek a cégen belül kipattant a fejéből egy ilyen őrült ötlet. Az egész készülék valóban úgy néz ki, mint egy sörcsapoló, csak ebből étel fog jönni.

Egyelőre a felhasználók előtt még rengeteg a kérdés: például meddig lehet benne tárolni a makarónit? Erre a Stouffer’s azt a választ adta, hogy a gép mindig meleg állapotban tartja az ételt, ami így nem romlik meg.

Egyszer persze minden megromlik, és valljuk be őszintén, az ember nem szívesen fogyaszt el mondjuk egy hete a gépben álló mac and cheeset. Persze ezt ki lehet küszöbölni, de az már tartósítószeres megoldás. Azoknak meg részvétünket küldjük, akiknek a nyakukba szakad a masina kitakarítása.

Meglátjuk mennyire jön be a Stouffer’snek az ötlet, de addig is itt van egy jó kis sajtos makaróni recept. Jobban jártok, ha otthon csináljátok meg, ráadásul ebben tényleg van sör is, szóval egyiket sem kell csapolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás