promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Pattinson borzalmas kajákat eszik a karantén alatt
Borítókép:  David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Batman rákeres arra interneten, hogyan kell elkészíteni az instant tésztát.

Robert Pattinsont innentől már nem nagyon meri megbélyegezni senki, hogy az Alkonyattal indult be a karrierje. A vámpíros film után rengeteg alacsonyabb költségvetésű alkotást vállalt be, ahol a saját színészetét tudta fejleszteni. Meg is lett az eredménye, mivel ő lesz az új Batman Matt Reeves univerzumában.

Folyamatosan érkeztek a fotók a forgatásról – láthattuk az új Batmobilt, leleplezték Pattinson jelmezét valamint motorját, de aztán begördült a koronavírus. Emiatt nem csak a munka állt le, hanem 2021 júniusa helyett csak 2021 októberében fog debütálni az alkotás.

Robert Pattinson Londonba ragadt magányosan a karanténban. A GQ magazin csinált vele egy riportot, ráadásul a járvány miatt egy igen kreatív címlapot hoztak össze, mivel színész saját magát fotózhatta le rá.

[[kod]]  

Nos, Pattinsonnak ideje lesz megtalálnia élete párját, mivel borzalmasan megy neki a főzés, bár inkább ezt ne is nevezzük főzésnek. A sztár elárulta, hogy borzalmas ételeket eszik a karanténban.

„Komolyan rákerestem, hogyan kell elkészíteni az instant tésztát. Néztem róla egy csomó YouTube videót. Kielemeztem, miképp kell beletenni egy tálba, és úgy a mikróba. Valóban nem nagy kunszt, de az íze azért elég kiábrándító”

– mesélte Pattinson, aki nem hajlandó speciális étrendre a szerepe miatt, de még csak nem is mozog otthon:

„Ha állandóan gyúrsz, akkor azzal rossz példát mutatsz. Senki nem művelte ezt a hetvenes években. Még egy James Dean sem volt kigyúrva.”

Hát, azokkal a kajákkal, amit a színész fogyaszt a karanténban, nem is igazán tudná felpumpálni magát. Sokan meg fognak lepődni, de Pattinson képes elmenni kicsit a kiábrándító kategóriába is:

„Nem igazán tudom miket ennék, ha nem lennének ezek az ételek. Ott van a zabkása – csak rászórom a vanilíás proteinport, ami egy perc, és már kész is. Amúgy általában konzervekből szoktam kienni az ételt. Nagyon szeretek Tabasco szószt tenni a tonhalkonzervre.”

Sokan azt hinnék, hogy Pattinson csak hülyéskedik, de nála valóban ez a karantén étrend. Hölgyeim, valaki mentse meg szerencsétlent!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás