Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tele van zacskós levessel a spájz, és már nagyon unod?

Tele van zacskós levessel a spájz, és már nagyon unod?

Gasztro & Tourism

Tele van zacskós levessel a spájz, és már nagyon unod?

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 12:12

Akkor éppen itt lesz az ideje egy kis csavart adni neki!

Karantén előtt és közben is a többség feltankolt a boltban. A közkedvelt dolgok közé tartozott a toalettpapír, élesztő, különböző konzervek, na meg az instant ételek, mint például a zacskós leves. Ezekből pár ismerősöm is túlvásárolta magát, és nem igazán tudják felélni a készleteket, mert már nagyon unják.

A trükk eddig is létezett, csak hát elég sokan nem gondolnak rá. A lényeg, hogy zacskós levesből csak a tésztát használjátok fel valamilyen egyedi módon. Igazából még levest sem muszáj belőle készíteni, simán hozzá lehet keverni egy adag pörkölthöz is akár.

A Street Kitchen Lillája most azt mutatja meg nektek, miképp lehet felturbózni kicsit a betárazott instant leveseket. Ő egy ázsiai receptet mutat, de hát az alaplé a lényeg, és onnantól azzal bolondítjátok meg az egytálételt, ami éppen van otthon. Csirke helyett nyugodtan lehet bele pakolni szárazkolbászt is akár, ha csak az árválkodik a hűtőben, és elvinni az egészet egy magyaros ízvilág felé.

Itt most a csirke és az ázsiai hatás lesz a főszereplő, de mint írtuk, elég, ha ezt csak egy alapötletnek veszitek. Turbózásra fel!

Borítókép: Street Kitchen