promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forási Ákos csatlakozott a Street Kitchen csapatához
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg is érkezett az első videója egy kis malacpofával.

Akinek Ákos esetleg ismerőse lenne, az nem téved, mivel szerepelt a Konyhafőnök című műsorban. Mi az, hogy csak szerepelt, döntős volt. Ákos Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf mentoráltja volt a műsorban, aki Janko Patrikkal szállt szembe a győzelemért. Alulmaradt, de az ezüst is szépen csillog, és ahogy látjuk, nem fordított teljesen hátat a gasztronómia világának.

A műsor végén nagyon csalódott volt, de rengeteget fejlődött, és a döntő után Sárközi Ákos munkát ajánlott neki az éttermében. A séf mindig kemény volt vele, de azért, mert látott benne valamit, pedig nem ő volt a mentora.

Forási Ákost újra a képernyőn láthatjuk, de innentől nem kell semmilyen kihívásban részt vennie, csak átadnia azt a tudást, amit eddig felszedett. A Street Kitchen csapatában a húsos ételekért fog felelni, és igyekszik egy csomó új technológiát bemutatni az elkészítésükhöz.

Ákos egy jó kis malacpofával vár titeket, és majdnem felgyújtja a Street Kithen konyháját – direkt. Ebben a fogásban kicsit mindent jól le kell pirítani. Lássuk, hogy mennyire!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás