promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pizza rulett: ki kapja a legcsípősebb szeletet?
Borítókép:  Japan Today
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remek, ám izzasztó játékot talált ki a Domino's Pizza Japánban.

Igazából itthon is be lehetne ezt próbálni poénból, szóval ösztönzöm a pizzás cégeket, hogy néha csináljanak egy ilyen akciót. A lényege, hogy a pizzából, amit rendelsz, az egyik szeletnek meglepetésszerűen irgalmatlanul csípnie kell.

A Halloween Roulette Pizzán az egyik szelet bizony irgalmatlanul csíp is, mivel a bhut jolokia, vagyis a szellemchili kivonata kerül rá. Ugyebár a Scoville-skálán a paprikák erősségét szokták mérni. A jalapeño paprika 2500-8000 skálán mozog, míg a szellemchili 855 000 és 1 040 000 között van. Tehát aki megkapja azt a bizonyos szeletet, az kiszüljön fel a lángolásra. Minden szeletnél őrületes izgalmakat élne át a társaság, briliáns!

Az akciót október 14 és november 4 között tartja a cég, és a szellempaprikás változatot lehet kérni bármilyen közepes, normál vagy nagy pizzához, ráadásul ingyen. Azért figyelnek arra is, hogy ne tegyenek rá annyit, hogy kiájuljanak tőle az emberek, de még így sem kellemes belefutni abba a bizony szeletbe.

Ha több pizzát rendel valaki, akkor a Halloween Roulette-re rákerül egy speciális matrica is, hogy azzal bizony vigyázni kell. Amúgy ezt házilag is el lehet sütni, de azt jelzem, hogy ha ilyen típusú paprikát használunk, mint a bhut jolokia, akkor mindenképpen kesztyűben kell dolgozni.

A pasi a lenti videóban meg bemutatja nektek, hogy mit nem szabad csinálni vele. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás