promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még mindig Dave England omlett receptje a legjobb a világon
Borítókép:  A Jackass csapata - Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így még Gordon Ramsay sem tudná elkészíteni.

A gasztronómia műfajban én szoktam az lenni, aki a csúcsrecepteken túl képes vagyok ritka nagy tahóságokat, vagy furcsaságokat bemutatni nektek. Ha olyan kedvem van, akkor megcsinálom az Elek Zoltán séf-féle mikrós pizzát, de a múltkor szimplán csak elnyaltam volna egy tengerimalacot. Most is mindenki saját felelősségére folytassa, mert a legjobb, ám legundorítóbb omlett receptet fogjuk nektek bemutatni.

 

Mivel a tojás, a rántotta, és az omlett volt a fő téma, így eszembe jutott a régi Jackass videó, amit nem sok ember fog tudni végignézni, de muszáj volt nosztalgiáznunk vele egyet. Én ebéd előtt tettem meg, azonban nem vagyok az a típus, akinek ettől elmegy az étvágya, inkább csak röhög egyet az egészen.

Dave England gyakorlatilag egyesíti az omlett és a rántotta receptjét, de a végén mégis egy amolyan omlettnek kinéző dolgot kapunk. De mi az a speciális technika, ami még a milliónyi Michelin-csillagos Gordon Ramsaynek se menne? Hát az, hogy England nem használ kést, és speciálisan dolgozza fel az ételt.

Dave séf először megeszi a hozzávalókat, mint a hagyma, gomba, paradicsom, sajt, tej, és végül lekíséri az egészet a tojásokkal. Na, de ez nem a recept vége, mivel még nincsen megsütve. England visszahányja az egészet a keverőtálba, majd megsüti, és megeszi.

A végeredményt Steve-O is teszteli, aki valószínűleg még nem evett ennél finomabb tojásos ételt. Ha kipróbálnátok, akkor az elkészítési módot a lenti videóban találjátok. Bon Appétit!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás