Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: autós városnézés Kuba fővárosában, Havannában – galéria

Zsolt utazása: autós városnézés Kuba fővárosában, Havannában – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: autós városnézés Kuba fővárosában, Havannában – galéria

Gasztro & Tourism

TK - 2019.10.01. 17:03

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, Kuba fővárosának, Havannának a rejtett zugait fedezi fel ezekben a napokban.

Utazási tanácsadónk szerint egy dolgot kivéve semmi sem változott Havannában. Hogy mégis mi, azt az alábbi cikkben foglaltuk össze:

„Nagyon hangulatos a rengeteg színes és öreg autó a fővárosban. Legtöbbjük nagyjából 50 éves lehet, de egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen jó állapotúak. Vannak olyanok, amelyek fel vannak turbózva klímával, ablakemelővel, hangtechnikával. Természetesen itt-ott ez meg az lóg, nem mindegyik ajtót lehet belülről kinyitni, és van, amelyiket kívülről sem, viszont egy liter üzemanyaggal átlagosan öt kilométert mennek el. Mindezek ellenére, vagy éppen ezért: óriási élmény egy ilyen nyitott kocsival Havanna óvárosában »száguldozni« és ebből az aspektusból is feltérképezni ezt a fantasztikus várost.

A program zárásaként még beugrottunk Havanna tradicionális szállodájába, az 1930-ban épült Nationalba, ahol ittunk egy mojitot.

Nagyon sokat töprengtem azon, hogy melyik havannai szállás lenne számomra a legalkalmasabb. Sokáig ez a hotel is szerepelt az elképzeléseim között, de nagyon jól döntöttem, hogy nem itt szálltam meg, ebben a ma már szocreál monstrumban”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek