promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jönnek a Spar környezettudatos zöldség és gyümölcs szatyrai
Borítókép:  Spar offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tesztelés sikeres volt, így a cég a teljes hálózatában bevezeti a zöldség-gyümölcs tároló tasakokat.

[[adv]]

Egyre környezetbarátabbak vagyunk, és most már engem is idegesített, hogy például egy paprika miatt muszáj vagyok egy teljes zacskót elhasználni, ami később úgy is a kukában landol. Erre a problémára talált megoldást a Spar, ami már március végétől elkezdte húsz áruházában tesztelni az újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakokat.

A vásárlókat megfogta az újítás a tesztidőszakban több tízezer tároló tasak talált gazdára. A pozitív visszhang miatt a cég szeptember 10-étől minden áruházában bevezeti.

Az áruházak zöldség-gyümölcs részlegeire kihelyezett újrahasználható tasakokat 599 forintért szerezhetjük be. A zsákok egységcsomagjai 3 darab mosható és szalaggal jól zárható, többszöri használatra alkalmas tasakot tartalmaznak.

Ugyebár le kell mérnünk a terméket, majd ráragasztani az árcímkét. A lenti fotón fogjuk látni, hogy ennek külön helye van oldalt. Utána a címkét simán le tudjuk szedni otthon, így tényleg számos alkalommal újra lehet vásárolni velük.

Az áruházlánc zöld hitvallásának legújabb gyakorlati bizonyítéka, hogy az idei nyár végétől a vásárlók az otthonukból magukkal vitt saját csomagolóeszközeikbe is tehetik a nem előrecsomagolt zöldség- és gyümölcstermékeket az üzletekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás