Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jönnek a Spar környezettudatos zöldség és gyümölcs szatyrai

Jönnek a Spar környezettudatos zöldség és gyümölcs szatyrai

Gasztro & Tourism

Jönnek a Spar környezettudatos zöldség és gyümölcs szatyrai

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 10:50

A tesztelés sikeres volt, így a cég a teljes hálózatában bevezeti a zöldség-gyümölcs tároló tasakokat.

Egyre környezetbarátabbak vagyunk, és most már engem is idegesített, hogy például egy paprika miatt muszáj vagyok egy teljes zacskót elhasználni, ami később úgy is a kukában landol. Erre a problémára talált megoldást a Spar, ami már március végétől elkezdte húsz áruházában tesztelni az újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakokat.

A vásárlókat megfogta az újítás a tesztidőszakban több tízezer tároló tasak talált gazdára. A pozitív visszhang miatt a cég szeptember 10-étől minden áruházában bevezeti.

Az áruházak zöldség-gyümölcs részlegeire kihelyezett újrahasználható tasakokat 599 forintért szerezhetjük be. A zsákok egységcsomagjai 3 darab mosható és szalaggal jól zárható, többszöri használatra alkalmas tasakot tartalmaznak.

Ugyebár le kell mérnünk a terméket, majd ráragasztani az árcímkét. A lenti fotón fogjuk látni, hogy ennek külön helye van oldalt. Utána a címkét simán le tudjuk szedni otthon, így tényleg számos alkalommal újra lehet vásárolni velük.

Az áruházlánc zöld hitvallásának legújabb gyakorlati bizonyítéka, hogy az idei nyár végétől a vásárlók az otthonukból magukkal vitt saját csomagolóeszközeikbe is tehetik a nem előrecsomagolt zöldség- és gyümölcstermékeket az üzletekben.

Borítókép: Spar offical