promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeledik Gordon Ramsay új sorozata: Uncharted
Borítókép:  National Geographic
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A séf most nem fog ordítozni a béna szakácsokkal, hanem körbejárja a világot.

[[adv]]

Már nem tudom, hogy melyik gasztronómiai cikkemben említettem meg, hogy Gordon Ramsay-fanatikus vagyok. Nekem aztán mindegy, hogy milyen szériát dob ki, mindegyiket megnézem. Pedig a „Főzz élőben Gordon Ramsay-vel!” aztán tényleg nagyon gagyi volt, de még abból is tudtam ellesni néhány trükköt. Azt is szeretem, ha ordítozik, és azt is, ha szívvel-lélekkel készíti a kajákat.  

Nem mondom, hogy kifogyott az ötletekből, mert a legújabb utazós sorozata a National Geographicra érkezik, és már első ránézésre nagyon érdekes lesz. Gordon bejárja a világot, megszerzi a helyi alapanyagokat (olykor kínkeservesen), és azokból fog kitűnő fogásokat varázsolni. Legalábbis megpróbál, mert az ismeretlenből temérdeknyi Michelin-csillaggal is nehéz jót kihozni.

A hazai kisállattartók most talán hagyják el a cikket, mert a séf olyanba is bele fog kóstolni, mint a tengerimalac husi, ami Peruban igazi ínyencségnek számít. Gordon persze nem válogathat, mert ugyanúgy kell majd falatoznia a hernyókból is. Tudom, annak nem sok köze van az aranyos tengerimalachoz, de próbálom menteni szegényt.

A gasztro dokusorozat Amerikában már debütált, nálunk pedig Új utakon címmel augusztus 11-én vasárnap este 22 órától lesz a premier, természetesen a magyar National Geographicon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás