Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pilótafülkében alhatunk és szimulátorozhatunk egy új hotelszobában

Pilótafülkében alhatunk és szimulátorozhatunk egy új hotelszobában

Gasztro & Tourism

Pilótafülkében alhatunk és szimulátorozhatunk egy új hotelszobában

Gasztro & Tourism

AA 16:00

Átvezethetjük a gépet egy másik nagyvárosba abban a hotelszobában, amelyet Japánban alakítottak át pilótafülkévé. A szimulátor készen áll éjjel-nappal, persze nem olcsó.

A vendéglátás ma már nyugaton és keleten is keresi, és kiszolgálja a legkülönlegesebb kívánságokkkal előálló vendégeket,

vagy ha nincsenek olyan nagyon különleges kívánságaik, hát kitalálnak nekik néhányat. Így lehet, hogy az amerikaiak sorozatgyilkosokról neveznek el szállodai szobákat, vagy éppen börtönt alakítanak át luxushotellé. 

Japánban, azon belül Tokióban más irányba haladnak. Júliusban megnyitotta ajtaját az a szállodai szoba, amelyet pilótafülkének rendeztek be, olyannyira, hogy még egy komoly és működő szimulátor is van benne. A helyi Haneda repülőtéren várja azon vendégeit a  Superior Cockpit Room,

akik még átszállás alatt sem bírják ki a gép nélkül, sőt vezetni is akarják. 

Nem olcsó mulatság, mert egy éjszaka 233 dollár, ráadásul az Airportal cikke szerint a Boeing 737-800-ason a szimulátorozáshoz még 290 dollárt be kell fizetni. Instruktorral lehet Oszakába repülni, amúgy hozzá sem szabad nyúlni a gombokhoz. A szoba kialakítása 92 ezer dollárjába került a hotelnek, nyilván nem bánnák, ha megtérülne.

Borítókép: A hotelszoba, ami pilótafülke szimulátorral (Haneda Excel Hotel Tokyo)