promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pilótafülkében alhatunk és szimulátorozhatunk egy új hotelszobában
Borítókép:  A hotelszoba, ami pilótafülke szimulátorral (Haneda Excel Hotel Tokyo)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Átvezethetjük a gépet egy másik nagyvárosba abban a hotelszobában, amelyet Japánban alakítottak át pilótafülkévé. A szimulátor készen áll éjjel-nappal, persze nem olcsó. 

[[adv]]

A vendéglátás ma már nyugaton és keleten is keresi, és kiszolgálja a legkülönlegesebb kívánságokkkal előálló vendégeket,

vagy ha nincsenek olyan nagyon különleges kívánságaik, hát kitalálnak nekik néhányat. Így lehet, hogy az amerikaiak sorozatgyilkosokról neveznek el szállodai szobákat, vagy éppen börtönt alakítanak át luxushotellé. 

Japánban, azon belül Tokióban más irányba haladnak. Júliusban megnyitotta ajtaját az a szállodai szoba, amelyet pilótafülkének rendeztek be, olyannyira, hogy még egy komoly és működő szimulátor is van benne. A helyi Haneda repülőtéren várja azon vendégeit a  Superior Cockpit Room,

akik még átszállás alatt sem bírják ki a gép nélkül, sőt vezetni is akarják. 

Nem olcsó mulatság, mert egy éjszaka 233 dollár, ráadásul az Airportal cikke szerint a Boeing 737-800-ason a szimulátorozáshoz még 290 dollárt be kell fizetni. Instruktorral lehet Oszakába repülni, amúgy hozzá sem szabad nyúlni a gombokhoz. A szoba kialakítása 92 ezer dollárjába került a hotelnek, nyilván nem bánnák, ha megtérülne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás