promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása: egy étterem Balin, amit mindenkinek ki kell próbálnia
Borítókép:  Facebook
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, elment egyik kedvenc éttermébe, amelynek báját nem csak a fantasztikus ízek, és kompozíciók adják, hanem a lélegzetelállítóan szép panoráma.

„Ha egyszer írok egy gasztronómiai könyvet, akkor biztos, hogy ennek az étteremnek (The Monkey Bar at Bella Kita) egy külön fejezetet szentelek. Az egyik, helyi barátom ajánlotta, az átlagturisták számára teljesen ismeretlen ez a hely. Mindent elmond az étterem titokzatosságáról, hogy a helyi idegenvezetők is tőlem értesültek erről a kiváló helyről.

Ha csak ebédelni, vacsorázni, esetleg koktélozni akarunk, a hely ezekre az alkalmakra is tökéletes. El is mondom, hogy miért: nem csak lélegzetelállítóan szép a panorámája, hanem a rendelkezésünkre áll egy komplett SPA- és egy Infinity úszómedence is.

A kedvencem a parmezános csirke, azonban ebben a hónapban önmegtartóztatok, és nem eszem húst, így a szakács Mahi Mahi-ból készítette el nekem a vacsorát. Őszintén bevallva ez finomabb volt, mintha csirkéből készült volna az étel”

– írta Jurák Zsolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás