Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: egy étterem Balin, amit mindenkinek ki kell próbálnia

Zsolt utazása: egy étterem Balin, amit mindenkinek ki kell próbálnia

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: egy étterem Balin, amit mindenkinek ki kell próbálnia

Gasztro & Tourism

Promotions - 2019.06.21. 17:00

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, elment egyik kedvenc éttermébe, amelynek báját nem csak a fantasztikus ízek, és kompozíciók adják, hanem a lélegzetelállítóan szép panoráma.

„Ha egyszer írok egy gasztronómiai könyvet, akkor biztos, hogy ennek az étteremnek (The Monkey Bar at Bella Kita) egy külön fejezetet szentelek. Az egyik, helyi barátom ajánlotta, az átlagturisták számára teljesen ismeretlen ez a hely. Mindent elmond az étterem titokzatosságáról, hogy a helyi idegenvezetők is tőlem értesültek erről a kiváló helyről.

Ha csak ebédelni, vacsorázni, esetleg koktélozni akarunk, a hely ezekre az alkalmakra is tökéletes. El is mondom, hogy miért: nem csak lélegzetelállítóan szép a panorámája, hanem a rendelkezésünkre áll egy komplett SPA- és egy Infinity úszómedence is.

A kedvencem a parmezános csirke, azonban ebben a hónapban önmegtartóztatok, és nem eszem húst, így a szakács Mahi Mahi-ból készítette el nekem a vacsorát. Őszintén bevallva ez finomabb volt, mintha csirkéből készült volna az étel”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Facebook

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Legolvasottabb hírek