promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása: videón az a hely, ahol vízen érkezik a reggeli
Borítókép:  The Kayon Jungle Resort by Pramana. Forrás: Facebook
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, most egy olyan szolgáltatást próbált ki Balin, amit alig néhány hónapja vezettek be a szigeten.

„Egy lélegzetelállítóan szép hotelben (The Kayon Jungle Resort) a reggeli is különleges, ezért úgy gondoltam, hogy kipróbálom azt a három lehetőséget, amit a szálloda kínál: megreggelizhetek az étteremben, a medencém partján, és a medencében is. Ez utóbbiról tudni kell, hogy bő fél évvel ezelőtt vezették be Balin azt a lehetőséget, hogy fürdőzés közben a medencében is elfogyaszthatjuk a reggelinket. Ez volt a második hely, ahol kipróbálhattam, és azt kell, hogy mondjam: érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb! Ugyanabból a fantasztikusan sokrétű gourmet választékból lehet összeállítani a reggelinket, amit a szállóvendégek is fogyasztanak. Itt azonban annyi a különbség, hogy a reggeli egy meghatározott időben érkezik, és a komornyik, vagy a pincér készíti el, majd vízen »szállítva« tálalja. Azt kell, hogy mondjam: nagyon buli!”

– írta Jurák Zsolt.

„A reggeli elfogyasztása után, jön a »kajakóma«. Ha pedig meguntuk a semmittevést, akkor irány a vízi palota! Ami ugyan egy kicsit távol van a nevezetességektől, de mindenképpen megéri felkeresni, ha már Balin járunk.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás