Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: videón az a hely, ahol vízen érkezik a reggeli

Zsolt utazása: videón az a hely, ahol vízen érkezik a reggeli

Gasztro & Tourism

Promotions - 2019.06.20. 11:21

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, most egy olyan szolgáltatást próbált ki Balin, amit alig néhány hónapja vezettek be a szigeten.

„Egy lélegzetelállítóan szép hotelben (The Kayon Jungle Resort) a reggeli is különleges, ezért úgy gondoltam, hogy kipróbálom azt a három lehetőséget, amit a szálloda kínál: megreggelizhetek az étteremben, a medencém partján, és a medencében is. Ez utóbbiról tudni kell, hogy bő fél évvel ezelőtt vezették be Balin azt a lehetőséget, hogy fürdőzés közben a medencében is elfogyaszthatjuk a reggelinket. Ez volt a második hely, ahol kipróbálhattam, és azt kell, hogy mondjam: érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb! Ugyanabból a fantasztikusan sokrétű gourmet választékból lehet összeállítani a reggelinket, amit a szállóvendégek is fogyasztanak. Itt azonban annyi a különbség, hogy a reggeli egy meghatározott időben érkezik, és a komornyik, vagy a pincér készíti el, majd vízen »szállítva« tálalja. Azt kell, hogy mondjam: nagyon buli!”

– írta Jurák Zsolt.

„A reggeli elfogyasztása után, jön a »kajakóma«. Ha pedig meguntuk a semmittevést, akkor irány a vízi palota! Ami ugyan egy kicsit távol van a nevezetességektől, de mindenképpen megéri felkeresni, ha már Balin járunk.”

Borítókép: The Kayon Jungle Resort by Pramana. Forrás: Facebook

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Legolvasottabb hírek

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság