promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar sör nyert díjakat a rangos cseh-német mezőnyben
Borítókép:  First Craft Beer
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A budapesti First Craft Beer sörei három díjat is elnyertek a Berlin International Beer Competition zsűrijétől. A rangos nemzetközi versenyen őket választották az év magyar főzdéjévé, valamint ezüstérmet kapott a Pilsner és az IPA sörük is.

A Berlin International Beer Competition a New Yorktól Melbourne-ig világszerte számos helyszínen megrendezett The International Beverage Competition Series című sorozat része – számol be a Magyar Konyha Online. Zsűrijében kizárólag olyan kereskedők kapnak helyet, akik a legnagyobb és legelegánsabb európai hotelek, éttermek, ital-forgalmazók képviselőiként naponta foglalkoznak minőségi italok beszerzésével, értékesítésével és minősítésével.

„Az erős cseh és német mezőnyben különösen megtisztelő, hogy söreinket kiemelkedőnek találta a zsűri. A díj számunkra annak a munkának az elismerése, amelyet a főzde az elmúlt években a magyar sörkultúra felemelésébe fektetett”

– emelte ki a portál alapján Kurucz Dániel, a First Craft Beer tulajdonosa.

A két éve alapított cég több mint egymillió korsó eladott sörével már az első évet követően megduplázta értékesítései volumenét, így a minőség mellett az eladások tekintetében is a hazai kézműves sörfőzdék élmezőnyébe került. 

„Azért dolgozunk, hogy Budapest is felkerüljön végre Európa sörtérképére, hogy az emberek itthon is értékeljék és keressék a minőségi, újhullámos magyar söröket”

– fogalmazott Kurucz Dániel, aki testvérével és tulajdonostársával, Kurucz Gergellyel a Budavári és a Belvárosi Sörfesztivál főszervezője, és évek óta népszerűsíti a minőségi sörfogyasztást Magyarországon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás