Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elhagyott vonatsíneken szeretnek biciklizni az amerikaiak

Elhagyott vonatsíneken szeretnek biciklizni az amerikaiak

Gasztro & Tourism

Elhagyott vonatsíneken szeretnek biciklizni az amerikaiak

Gasztro & Tourism

AA 22:02

Miközben hajmeresztő helyeken szeretnek mostanában biciklizni amerikaiak, relaxáló videók készültek róluk, szuper zenével. Viaduktokon, szurdokvölgyek fölött valóban óriási élmény lehet a síneken tekerni. Hőseink engedéllyel használják őket, és csak az elhagyott nyomvonalakat. De a felvételek alapján így is az életükkel játszanak.  

Új amerikai szokás hódít, a videók alapján úgy tűnhet, inkább az idősebbek között. A több ezer kilométernyi, ma már használaton kívüli vasúti síneken, nyomvonalon szeret ugyanis újabban tekerni az Egyesült Államok népe, vagy legalábbis egy része. 

A látványos felvételekkel és tökéletesen hozzá illő zenével készült videókat a Mozgásvilág fedezte fel. Mint a honlap fogalmaz: meseszép patakokat követve, lélegzetelállító, matuzsálemkorú fahidakon át,

vadregényes szurdokokban haladnak erre a célra átalakított kerékpárokon.

Helyenként, a töltésből kinőtt bokrok között, vagy épp a sínekre omlott sziklák miatt gyalogszerrel mennek tovább. A railbiking rabjai a videó kísérőszövegében is kiemelik:

csak és kizárólag elhagyatott, forgalomból kivett vonalakat használnak, engedéllyel.

Máskülönben – régi vicc, hogy mivel játszik Pistike a sínek között – az életével játszik, aki a síneken biciklizik. De lehet, hogy így is. 

Borítókép: BangShift.com