Mi kell egy jó nap kezdetéhez? Egy finom reggeli.
Mi történik, ha poénkodok a Cheffel, hogy csinálja, meg India legnagyobb dosa-jat? Megcsinálja...
Kellemes, ropogós, belül mégis puha, aranybarnára sütött dosa a kedvencem, persze nem a hagyományos módon, hanem shallot hagymával és rengeteg sajttal...
Isteni!
– írta levelében az indiai Dzsaipurból utazási tanácsadónk.
Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Három éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.(Promotions)