Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

65 km/órával lehet száguldani a világ első óceánjáró hullámvasútján

65 km/órával lehet száguldani a világ első óceánjáró hullámvasútján

Gasztro & Tourism

65 km/órával lehet száguldani a világ első óceánjáró hullámvasútján

Gasztro & Tourism

Promotions 20:07
A Carnival Cruise Line őrületes tervvel állt elő: megépítik a világ első óceánjáróját, amelyen hullámvasút is lesz – írta a USA Todayre hivatkozva a travelo.hu. A vízre bocsátásra ráadásul nem is kell különösebben sokat várni, hisz a tervek szerint 2020-ban már lehet is utazni az új bulihajó fedélzetén.
Ezzel egy új óriáshajó szériát indítanak útjára, és meg kell hagyni, hogy az első, bemutatkozó hajó tökéletesen alkalmas arra, hogy felhívja magára a figyelmet. Az 5200 utast szállító Carnival Mardi Gras fedélzetén lesz ugyanis az a bizonyos hullámvasút, amely csak nem 250 méter hosszú pályáján körülbelül 65 km/órával száguldanak majd az utasok. Mindezt a nyílt óceán fölött.
A BOLT (jelentése: villámcsapás) elnevezésű hullámvasúton motorokra emlékeztető kocsik száguldanak majd, de egy ponton az is lehetséges lesz, hogy az utasok vegyék kezükbe az irányítást. A pálya legmagasabb pontján le lehet majd lassítani a kocsit, hogy több idejük legyen megcsodálni a kilátást.


A hajó a floridai Port Canaveralból fog indulni. A következő Mardi Gras óriáshajót 2020-ban kezdik építeni, és várhatóan 2022-re fejezik be.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria