Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A fák fölött sétálva hamarosan a lengyel Tátra is látható lesz

A fák fölött sétálva hamarosan a lengyel Tátra is látható lesz

Gasztro & Tourism

A fák fölött sétálva hamarosan a lengyel Tátra is látható lesz

Gasztro & Tourism

Promotions 10:09
Napjaink egy népszerű turisztikai beruházása a lombkorona ösvény, amelyről néhány éve sokan még azt sem tudtuk, hogy micsoda. Mint a magas-tatra-info fogalmaz: a közelmúltban nagyszerű hír jelent meg a lengyel médiában azok számára, aki megkedvelték a Tátra szlovák oldalán, a Bélai-Tátra közelében található Lombkorona tanösvényt (Chodník korunami stromov). A hírek szerint a közeljövőben hasonló látványosságot építenek a Tátra lengyel oldalán is.
A Lombkorona tanösvényt 2017 szeptemberében nyitották meg a Bachleda-völgyben, amely megnyitása után pillanatok alatt a turisták érdeklődésének középpontjába került.
Azoknak, akik a fák koronája fölött sétálva szeretnék megcsodálni a Tátra csúcsait, két év múlva már nem kell Szlovákiába utazni, hiszen hasonló látványosságot építenek Waksmund községben, Nowy Targ mellett.

Małopolska vajdaság igazgatótanácsa nemrég 5 millió złoty támogatást szavazott meg a Gorce kapuja (Brama w Gorce) Természeti és Oktatási Központ részére, a teljes beruházás költsége közel 13 millió złoty lesz.

A fák koronája fölött vezető turistaút kiépítésének befejezését és a turistaforgalom előtti megnyitását 2020-ra tervezik.

(Promotions Media)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria