promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy könyv, ami bizonyítja, hogy a sütés egyfajta terápia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Rendhagyó kötet jelent meg receptekkel a karácsony előtti időszakra, és ajándéknak is alkalmasnak látszik. 

Horváth Alexandra, cukrász, tortadekoratőr, az Egy csipet torta alapítójának kissé formabontó cukrászkönyve Hangulatfüggő címen került a piacra novembertől – olvasható az ajánlóban, konyv.bonex-press.hu oldalon, ahol meg is lehet rendelni. – A szerző első könyvében valamelyest szokatlan, ám közérthető módon, érzelmi oldalról közelíti meg a desszertkészítés témakörét. A sütést egyfajta terápiaként definiálja, receptjeit pedig ennek megfelelően, hangulatok szerint rendszerezi.
A könyvben szereplő 60 receptet a változatosság és sokszínűség jellemzi, melyek között találunk innovatív és modern süteményeket, tortákat, de szerephez jutnak a nagy klasszikusok, valamint az egészségtudatos, de teljesen hétköznapi desszertek is.
A Török-Bognár Reni által megalkotott egyedülállóan izgalmas képi világ tökéletesen festi meg az egyes fejezetek mondanivalóját és teremt összhangot a tartalom és a hangulatok között. A Hangulatfüggő nem kizárólag a sütés szerelmeseihez szól, a modern és művészi köntös, amibe az alkotók bújtatták, lehetővé teszi, hogy bárki könnyen azonosulni tudjon vele, aki szereti a szépet és nyitott az újításokra.

A szerző által alapított Egy csipet tortáról tudni kell a honlapja alapján, hogy 
Tortáink nem »futószalagon«, hanem minden esetben személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően, megrendelésre készülnek. Pontos egyeztetés után megtervezzük, majd megsütjük, végül  feldíszítjük a tortát, melyet együtt megálmodtunk. Fontosnak tartjuk a letisztult, stílusos megjelenést, azonban valljuk, hogy egy torta csak akkor lehet tökéletes, ha az esztétikumhoz a minőségi, természetes alapanyagokból megalkotott ízélmény is párosul.
A tortastúdióban nemcsak torták, hanem különböző desszertek is készülnek, melyek segítségével szeretnének hozzájárulni a baráti összejövetelek hangulatának fokozásához vagy ahhoz, hogy „a Nagy Nap a lehető legtökéletesebb legyen”.


(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás