promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Atlanti-óceán átkajakozása, Grönland átgyalogolása, a világ körbetekerése
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Idén 7. alkalommal szervezi meg Vándorboy Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényét a Járatlan utakon fesztivált – olvasható az esemény honlapján, amelyről kiderül, hogy öbb mint 45 vetítéses előadást és 46 kerekasztal beszélgetést szerveznek, utazási témákban. A november24-25-ei hétvégén a Fáklya klub ad otthont az eseménynek. 
Az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket adnak mikor, hova, hogyan és miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni. Természetesen lesz hely és idő az előadás után kérdezni az előadókat.
Idén újdonságként terveznek 46 workshopot és kerekasztal beszélgetést is különböző tematikák szerint. És lesznek eseményt színesítő programok, mint Tahiti tánccsoport, vándorzenészek, vándorcirkuszosok, zsonglörök, lesz megint 3 dimenziós barlangos előadás, és egy különleges 3D sisakkal is tehettek utazást a világ általatok választott szegletébe a Mount Everestől az egyiptomi sírkamrákig. Lesznek nemzetek ételei, kvíz, tombola, jó hangulat és inspiráció.

Turista-magazin mindehhez hozzáteszi, hogy sok ifjú titán is megjelenik, akik már fiatalon a világjárás különleges módját választották: stoppal vágtak neki a világnak, akár egyedülálló nőként. Ők adnak bátorítást az érdeklődő felnövő generációnak: igenis el lehet indulni, és megvalósíthatjuk álmainkat. Volt, aki hosszában átstoppolta Dél-Amerikát, és akadt, aki a koreai határtól stoppolt vissza Magyarországra. De szó lesz zéró büdzsé utazásról, fotózásról, ösztöndíjakról, gyerekkel történő utazásról is. 
Sok különleges extrém utazó is tart idén előadást. Nagy Bendegúz arról beszél majd: lehet-e kerekesszékkel világot látni? Miképp mászott Szendrő Szabolcs amputált végtaggal 8 ezres hegyeket? Szabó Norbi hogyan kajakozta át az Atlanti-óceánt? Csepin Péter hogyan nyargalja a világot lóval? Szabó Ádám elmondja: miért tart 4 évig körbetekerni a világot? Csutka István megosztja velünk, milyen felkészülés kell ahhoz, hogy átgyalogold keresztbe Grönlandot…
(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás