promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mesterszakáccsal tér vissza Iváncsik Gergő és Gulyás Péter a Veszprém Arénába
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Veszprém Arénáról automatikusan az arénahangulat jut eszünkbe: gólok, minden mennyiségben kézilabdameccseken, legyen a klub vagy a válogatott főszerepben.

Ez a hétvége viszont más, nagyon más. Pénteken megnyílt és vasárnapig tart a Bakony Expo, amely „a természet ízeként, a vidék portékájaként” hív és vár mindenkit, nemcsak a Bakonyból.

Helyi termelők, vásározók és kézművesek kínálják portékáikat, a helyi gasztronómiai és népi kulturális hagyományokkal, továbbá nemzeti értékeinkkel és hungarikumainkkal ismerkedhetünk. Recepteket, konyhai praktikákat és kulináris finomságokat a helyszínen kipróbálhatunk, miközben a szórakoztató színpadi produkciók sem maradnak el. A Mesterségek ünnepére is emlékeztető eseményen mesterségeket és szerszámokat ismerhetünk meg interaktív, szórakoztató módon.

A kézilabda azért nem fog teljesen hiányzni az arénából ezen a hétvégén sem, szombaton 12 és 14 óra között a Nagymama portáján vár a Főző-Világ, vagyis: ízek és ritmusok a nagyvilágból Gulyás Péter EKF nagykövet válogatott kézilabdázóval és Iváncsik Gergő válogatott kézilabdázóval – ők ketten a klub emblematikus alakjai lettek az elmúlt húsz évben.

Vasárnap ugyanitt 11.30 és 12.15 között a Márton napi liba sem marad el a két BL-döntős sportolóval: füstölt libamelles salátát készít Kocsis Bálint mesterszakács séffel Gulyás Péter és Iváncsik Gergő. 14.45-től ők hárman együtt folytatják a közös konyhai munkát: egészséges uzsonnakészítésben, zöldség- és gyümölcsnyársak összerakásában, interaktív főzésben vehetnek részt velük a gyerekek.

A Bakony Expo 14 éves korig ingyenes, felnőtteknek a napi jegy ára 600 forint.  

Nyitva tartás:
Péntek: 19 óráig
Szombat: 9-től 19 óráig
Vasárnap: 9-től 18 óráig

(AA)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás