promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három napos Borfesztivál a Gellértben
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A ”nulladik napon” válogatott söröket kóstolhatunk, és csak másnap fordulunk rá az igazi borfesztiválra, mert ugye „sörre bor, mindenkor”. Bár mi poénból szoktuk azt is mondani, hogy „borra sör, forever”.

Miután 100 éves a Gellért, nem is lehet kevesebb borász, mint 100, akik 11 borvidékről érkezve sorakoztatják fel boraikat. Emellett persze minőségi pálinkákból is lesz elég olyannyira, hogy a Gellért Márton napi rendezvényére belépők korlátlan mennyiségben kóstolhatjuk a sört, bort, pálinkát. Persze érdemes megalapozni némi étellel is, hogy ne álljunk teljesen fejre.

A Gellért szálló „saját fejlesztése” a Lakosztályétterem, amikor is az épület legszebb lakosztálya szűkkörű fine dining étteremmé válik, ahol ezúttal Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes head chefje varázsolja el a közönséget.

Természetesen idén is lesz Borvacsora és a vasárnap nem múlhat el Márton napi Sunday brunch nélkül. Szóval ne gondoljuk, hogy egy egyszerű libatorra és borkóstolásra téved be az ember a patinás szálló épületébe.

A zeneőrültekre is gondoltak: pénteken és szombaton “afterpary” zárja az estét először az Anna and the Barbies, majd másnap a Maszkura és a Tücsökraj lép majd fel.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás