promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öngyilkos lett a világ egyik legismertebb szakácsa
Borítókép:  David Scott Holloway/CNN
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A csatorna közleményben azt írja: „Hatalmas fájdalommal tudatjuk, hogy barátunk és kollégánk, Anthony Bourdain meghalt.” Előzőleg bejárta a világsajtót, hogy a vílághírű szakács önkezével vetett végett életének, amit a CNN kommünikéje meg is erősít.

A hírek szerint a tévés holttestét a szállodai szobájában találták meg pénteken reggel, ugyanis Franciaországban forgatta Parts Unknown műsorának következő részét. Legutóbb a Berlinben játszódó részt adta le a CNN, ami a műsor 11. évadának hatodik része volt.

A szakács 2000-ben jelentetette meg A konyhafőnök vallomásai című könyvét, ami világszerte bestseller lett. Egycsapásra tévés személyiség vált belőle, mert nem csak az egzotikus tájakat és az ételeket mutatta be műsoraiban, hanem nagy részt szentelt az emberek bemutatásának. Először a Food Networkön vezetett műsort, Cook's Tour néven, majd a Travel Channelhez szerződött. Ezzel a műsorával két Emmy-díjat is nyert – írja az Index.

2013-tól kezdett el dolgozni a CNN-nek. Műsorával, két évvel később Magyarországon is járt (ezt a részt angolul ide kattintva nézheti meg). Volt a New York kávéházban, de megkóstolta a Pléh Csárda legendás rántott húsát, ami igazán ízlett neki.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás