Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Te vagy a legjobb hamburgerevő? Akkor nyerj 100.000-et!

Te vagy a legjobb hamburgerevő? Akkor nyerj 100.000-et!

Gasztro & Tourism

Te vagy a legjobb hamburgerevő? Akkor nyerj 100.000-et!

Gasztro & Tourism

Promotions 09:43
Eddig a Millenáris Parkban tartották a fesztivált, de most ezt felváltja a Westend tetőterasza, ami június 1. és 4. között várja az érdeklődőket. A rendezvény fő célja az éttermek és a legjobb burgerek bemutatása, megismertetése, mindez belépődíj nélkül, teljesen ingyenesen. Az ételek mellett persze nem maradhatnak el a jó fajta kézműves sörök és pálinkák sem.

A „Best of Hamburger” egy éves vándordíj, amit a szakmai zsűri véleménye alapján, osztanak ki. A „Legjobb Hamburger” díjat a klasszikus, marhából készült (buci-marhahús-sajt-bacon-szósz-zöldség összetevőjű) burgerek kaphatják és ez a verseny fő kategóriája is egyben. A Legjobb hamburger mellett különdíjjal és emlékplakettel díjazzák a „Legjobb EXTRA” hamburgert. Különdíjat és emlékplakettet adnak a „Legjobb HÚS” és „Legjobb BUCI” elkészítőjének is. A versenyen csak olyan burgerrel lehet elindulni, amit a nagyközönség is tesztelhet, helyben, frissen készülve, így mindenki megkóstolhatja az év legjobb burgerét.  

Mennyi hamburgert tudsz megenni 8 perc alatt?

Az egész napos zenei programokon túl hamburger evő versenyt tartanak, a Westend bevásárlóközpont közepén, ahol a legéhesebb versenyzőt azonnali 100.000 Ft KP jutalommal díjazzák. Ezért mindössze 8 perc alatt kell a legtöbb egységes méretben (10dkg) készült burgert elfogyasztani. Profi csapat részletekre bontott elemzést készít az elfogyasztott burgerekről, így halálos precizitással eldönthető majd a győztes személye. 2014-ben és 15-ben is 10 darab burgerrel nyerték meg a versenyt, 2013-ban és 16-ban 9 is elég volt a győzelemhez.

Természetesen egyenlő állás esetén az idő dönt majd. A versenyt június 3-án szombaton tartják, a nevezési díj 3000 forint. Regisztrálni a helyszínen kell délután 13-tól, vagy előzetesen a honlapon is lehet. (Torony)