promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Május 20-án nyit Jamie Oliver budapesti étterme
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Rendkívül izgalmas Budapesten éttermet nyitni. Ez lesz az első éttermünk Magyarországon, és azt gondolom, nem is találhattunk volna tökéletesebb helyet számára, mint a budai Várnegyed. Egy fantasztikus helyi partnerrel dolgozunk együtt, és úgy fest, elképesztően jó beszállítókat, termelőket sikerült találniuk. Alig várom, hogy az első vendégek végre megérkezzenek” – üzente az étterem nyitásának hivatalos bejelentésekor Jamie Oliver. Az étterem tehát a budai Várban várja majd a vendégeket. A Jamie’s Italian-t Zsiday Zoltán Roy, a „Spíler” és az „ÉS” tulaja fogja megnyitni.

A Jamie Oliver-lánc éttermeinek nagyon szigorú minőségbiztosítási feltételeknek kell megfelelniük. A belső tereket a cég saját designerei tervezik. A szakácsok csak a sztárséf receptjei alapján, GMO-mentes (génmódosított vagy génkezelt alapanyagoktól mentes) alapanyagokból dolgozhatnak. A konyhán kamerát szerelnek fel, hogy a tányérokat ellenőrizhessék, mielőtt a vendégek elé kerülnek.

Habár az étterem alig pár nap múlva elérhető lesz a vendégek számára is, a Pénzcentrum információi szerint a hatalmas érdeklődésre való tekintettel nem lesz majd könnyű egyhamar asztalt foglalni. Így ajánlatos, hogy az igényes gasztronómia iránt érdeklődő személyek már most, vagy a lehető leghamarabb foglaljanak maguknak egy asztalt, hogy megkóstolhassák az ínyencségeket.

jamie2
Persze nagyon fontos megjegyezni, ahogy teszi ezt Jamie az olasz étteremlánca hivatalos honlapján is, hogy az étlapon szereplő ételek ára gyakran változhat a helyi beszállítói adottságok miatt. De nézzük a konkrét árakat (1 GBP = 385 HUF) fogásonként.

Kenyerek (pl.: bruscetta) és egyéb előételek: 1135-2790 Ft

Főételek (pl.: steakek, burgerek, szárnyasok, halak): 3850-8660 Ft

Tészták (pl.: arrabbiata, bolognai, carbonara): 2200-2800 Ft

Gyerekételek (pl: miniburger, spaghetti mini húsgolyóval): 2500-2675 Ft

Desszertek (pl.: pavlova torta, tiramisu, polenta-torta): 2100-2310 Ft

Gyerekdesszertek (pl.: brownie, gyümölcs, fagyi): 480 Ft

Jamie Oliver étterme mindenkit nagy szeretettel és izgalommal vár, ahogy ezt a Facebook oldalukon is tapasztalhatjuk a sok kedves szóval és hívogatással:

„Május 20-tól mindenkit várunk sok szeretettel! Aznap már elérhető lesz az online foglalási rendszerünk és az étlappal bővített weboldalunk is!” – írták az étterem Facebook-oldalán.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás