Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így nyerhetsz repülőjegyet a Hawaii-ra

Így nyerhetsz repülőjegyet a Hawaii-ra

Gasztro & Tourism

Így nyerhetsz repülőjegyet a Hawaii-ra

Gasztro & Tourism

Promotions 12:54


hawaii2

Egy jó esküvő sokba kerül, egy jó nászút pedig simán lehet még egyszer annyi – pláne, ha a világ másik felére vágyunk. Mégis mikor máskor menjünk el Hawaii-ra, Mexikóba, Mauritiusra, Fokvárosba, vagy Rióba, ha nem friss házasként, ropogós borítékokkal a zsebünkben?! Ezeken a helyeken nem is a szállás a drámai összeg, ennél sokkal jobban tud fájni a repülőjegy ára. Ezt vállalja át az Air France–KLM, amihez a következőket kell tenni:

1. Készítsetek egy rövid videót az eljegyzésetekről. Meséljétek el benne a történeteteket, esetleg játsszátok újra az eseményeket, vagy csak egészítsétek ki az eredeti felvételeteket azzal, hogy miért titeket válasszon a zsűri.

2. Töltsétek fel a videót a YouTube csatornátokra ez alatt a név alatt: Flying Blue – #LoveMiles:+a nevetek (például: Flying Blue - #LoveMiles: Ádi&Ani), és használjátok a #lovemiles hashtaget. Ezután az Air France– KLM zsűrije kiválasztja a győztes párt, akikről forgatnak egy kisfilmet, hogy még jobban megismerhessék a történetüket. És itt jön a lényeg: ahány ember megnézi a második videót, annyi Flying Blue mérföldet kap a nyertes pár egy Flying Blue Arany kártyán.

A pontos részleteket itt olvashatjátok: http://klmf.ly/1SCCZvz