promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 30: borzalmas kudarcba fulladhat ez a hétvége, ha nem figyelsz az intő jelekre
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika göröngyös és veszélyes útra tévedhet, míg a Mérleg be kellene zárnia a pénztárcáját. A mai napi horoszkóp segít, hogy ne ess bele egy roppant mély gödörbe ezen a hétvégén.

Kos (március 21. - április 20.)

Mindig benned van, hogy szeretsz gyors döntéseket hozni, de a közeljövőben ez nem lesz eredményes, sőt, bizonyos szempontból hátrányt fog okozni neked. Az lenne a legjobb, ha mindent alaposan átgondolnál. Mindegy mit sodor eléd az élet, hozz megfontolt döntéseket, főleg a karriereddel kapcsolatban. Amire kell, arra inkább aludj egyet most hétvégén, és tisztítsd ki a fejed.

Bika (április 21. - május 20.)

Általában bízol a pénzzel kapcsolatos ösztöneidben, de azért ne akarj nagyot kockáztatni. Szokatlan ötletek merülhetnek ma fel benned, amiket kétszer is át kellene gondolnod. Talán nem ártana kikérned néhány barátod tanácsát, mielőtt mellékutakat keresnél a győzelem érdekében. A nap végére próbálj kizárni mindenféle stresszt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne engedd, hogy az aggodalmaid visszatartsanak. Jók a megérzéseid, szóval nyugodtan hallgass rájuk. Előfordulhat, hogy a közeli környezeted jót akar neked, de mégis rossz irányba visznek el valamilyen félresikerült tanáccsal. A bolygók szerint okosabb, ha figyelsz a belső hangodra. Új felfedezések várhatnak rád, ha kimozdulsz a négy fal közül.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha van párod, akkor lehet egy kis feszültség köztetek. Nehezebben tudod kimutatni az érzelmeidet, ami jelenleg az életed többi részét is befolyásolhatja. Nem baj, ha egy kicsit bezárkózol, de azért ne hurrogj le senkit, ha keresik a társaságodat. Igyekezz minél jobban feltöltődni a hétvégén, mert a kimerültséged is okozhat problémát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég nagy nyugtalanság keríthet hatalmába. Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezted, akkor bizony elő kell venned a határozottabb énedet. A közeljövőben picit küzdelmesebb lehet minden, de ez ne vegye el a kedvedet. Ne legyenek olyan szituációk körülötted, amiben elengeded a saját igazadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A napjaidban kicsit kezded érezni a sablonokat, ami rosszabb eredményeket hozhat. Törekedned kellene a változatosságra, de azt neked kell eldönteni, hogy mi dobhatna fel. Többet ne vállalj magadra, de a más megoldások keresése hatást gyakorolhat rád. Közben legyél körültekintő, és semmiben se dönts elhamarkodottan. Most hétvégén kapcsold ki az agyad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Benned lehet a vásárlási láz, de nem szabad, hogy elköltsd minden pénzedet. A hétvégén inkább csukd be a pénztárcádat, mert nem tudhatod, hogy mikor üti fel a fejét valamilyen váratlan kiadás. Sok mindenre szeretnél hirtelen szert tenni, de az esztelen költekezés miatt később még fájhat a fejed. A fontossági sorrend segíthet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég nehéz heten vagy túl. Ha hétvégén is dolgoznod kell, akkor besokallhatsz. Ami nem túl fontos elintéznivaló, azt próbáld meg átpakolni. Ez bizony az otthoni teendőkre is vonatkozik. Időt kell fordítanod magadra, valamint a pihenésre. Ha nincsen semmihez sem kedved, akkor csak egyszerűen relaxálj egyet a csendben, vagy akár a kedvenc zenédre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ismét kezdesz átesni a ló túloldalára, és a piszkálódós hangulatod miatt nem keresed senkivel sem a kompromisszumot. Pedig a viták és a saját érveid hangoztatása mellett inkább erre kellene törekedned. Nehezen tudod kezelni a nézeteltéréseket, és ha egy komolyabb vitába bonyolódsz, az a hétvégédet is el tudja rontani.

Bak (december 22. - január 20.)

Eljött az az idő, amikor nem számíthatsz az emberek jóindulatára. Ilyenkor ne érezd azt, hogy az egész világ ellened van, csak egyszerűen nem szabad mindent a szívedre venned, és keményebbnek kell lenned a kelleténél. Ideje rájönnöd, hogy kik azok az emberek, akikben egyszerűen nem bízhatsz meg. Legyél résen, nehogy lelki kár érjen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A lelkiismereted sok mindent felülírhat, de ne feledd, hogy ezt is okosan kell használnod. Felesleges jótéteményekbe ne menj bele, mert sajnos haszontalanok lesznek. Néhány probléma erősen aggaszthat, de a trükkjeiddel rendbe tudod tenni őket. Ha használod az eszed, akkor csak jóra számíthatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Néha kezdesz besokallni, de a humorod jó fegyver lehet. Nem is ártana, ha nem vennél véresen komolyan mindent. Ha így teszel, akkor észre sem fogod venni, de könnyedén a maximumot hozhatod ki magadból. Az a legfontosabb, hogy ne feszülj rá dolgokra, csak könnyedén sodródj az árral. Az este csak azt tedd, amihez kedved van.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás