promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 31: rejtett ellenségek tűnnek fel a semmiből, de a bolygóállás szerint meg tudsz küzdeni velük
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek sok csapást kell ma túlélnie, míg a Skorpió erős kisugárzása szerelmet hozhat. Most mindenképpen hallgatnod kell a mai napi horoszkópra, mert így tudod elkerülni leginkább a kényes gondokat.

Kos (március 21. - április 20.)

Olyan probléma ütheti fel a fejét, amit nem lehet a szokásos eszközökkel megoldani. Ha így teszel, akkor teljesen el fogsz akadni. Pörgesd fel az agyad, és vedd elő a kreativitásodat. Tudod jól, hogy minden problémára van megoldás. Este keress olyan időtöltést, ami valóban kiszakít kicsit a szürke hétköznapokból.

Bika (április 21. - május 20.)

Néhány közeli személy a szokásosnál nagyobb hatással lehet rád. Ne zárkózz el, és próbáld megfogadni a tanácsaikat. Alapból van már annyi tapasztalatod, hogy útközben is rá tudsz jönni, ha esetleg nem a helyes irányba haladsz. Az este kicsit el kellene vonulnod a nagyvilágtól, hogy össze tudd szedni a gondolataidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most a munka rendkívül szórakoztató tud lenni, és remekül tudsz haladni, csak ne legyél merev. A munkatársaid tudnak ösztönözni, hogy megcsillogtasd a valódi tudásodat. Hagyd, hogy szét tudjanak áramlani benned a pozitív energiák. Ne engedd, hogy bárki siettessen a feladatokkal, mert abból csak zűrzavar lesz.

Rák (június 22. - július 22.)

Oda kell figyelned, mert rejtett ellenségek tűnhetnek fel a semmiből. Fel fogod ismerni őket, mert elég hamar ki fogják mutatni a foguk fehérjét. Higgadtan fegyverezd le őket, és ne akarj nagy csatát csinálni az egészből. Most sok lehetőséget gördítenek eléd a bolygók, és csak rajtad múlik, hogy ki tudod-e őket használni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A horoszkóp szerint több érdekes eseményt is tartogathat a mai nap, ha engedsz neki, és keresed a kihívásokat. Rengeteg energia van benned, és a kisebb kilengések sem tudnak kihozni a sodrodból. Új embereket ismerhetsz meg, akik nagy változásokat hozhatnak az életedbe. Legyél nyitott ma, és megtörténhet a csoda.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok csapás sújthat a mai napon, de tudnod kell, hogy ez nem a te hibád. Remekül fogsz hozzáállni, és próbálod megtalálni a megoldást. Minden ötleted jól sülhet el, szóval ne vess el semmit. Ne ugorj bele semmilyen kihívásba, mert az csak rosszul sülhet el, legyen az befektetés, vagy baráti jótanács.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás hogy gyorsan végezz a munkáddal, de eléggé ki vagy merülve. Ha nem töltődsz fel, akkor nagyon sok rossz döntést hozhatsz. Ne hagyd befolyásolni magad mások által. Kövesd az álmaid, és használd ki az összes kreativitásod. Jelenleg jobb ötleteket fog hozni, mint gondolnád.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Készülj fel, mert innentől többször lángba boríthatja a szíved a mostani bolygóállás. Örülj neki, mert ha türelmes vagy, kiválaszthatod magad mellé, hogy ki legyen az igazi. A horoszkóp szerint a meglévő kapcsolatodra viszont veszélyt jelenthet egy harmadik személy. Gondold végig, bele akarsz-e menni egy újabb kihívásba, vagy kevesebb izgalomra vágysz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán elemedben vagy, amit igyekezz minél jobban kihasználni. Mestere lehetsz annak, miképp kell egy vesztes ügyből nyertest csinálni. Akár valami régi dolgot is elővehetsz, amire azt gondoltad, teljesen felesleges vele foglalkozni. Szükség lesz a kitartásodra, valamint a taktikai érzékedre. Akkor lehetsz jelenleg sikeres, ha mások érdekeit is nézed.

Bak (december 22. - január 20.)

Mindenáron szeretnéd érvényesíteni az akaratodat valamiben, de ezt egy közeli ismerősöd megakadályozhatja. Jelenleg a puszta jelenléte irritálhat, de nem szabad gyerekes harcokba belemenned. Legyél türelmes, haladj lépcsőnként, és akkor semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd a célodat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most engedned kellene, hogy a közeli környezeted segítsen neked. Lehet rosszul látsz át dolgokat, amik könnyen végzetesek lehetnek. Hallgass meg mindenkit, és ne vágd saját magad alatt a fát. A mostani horoszkóp szerint az emberi kapcsolataidra nagy szükséged lesz a közeljövőben, szóval ne rúgd össze senkivel a port.

Halak (február 20. - március 20.)

Picit konokabb lehetsz, mint amilyen szoktál lenni. Tisztában vagy a céljaiddal, és ki is állsz mellettük. Egy nagyon jó dolog, de figyelned kell, hogy közben ne gázolj át senkin. Ha valaki nem ért egyet veled, azzal se kezdj azonnal csatázni. Akkor teszel jót magadnak is, ha minden lehetőséget megvizsgálsz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás