promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 02: a Kosnak történhet valami az egyik családtagjával, a Nyilasra pedig váratlan veszély leselkedik
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknél most kulcsszerepet játszhat a romantika, a Szűznek pedig muszáj merésznek lennie a sikerhez. Lehet sok gondot kell megszüntetned, de nem árt igyekeznie a csillagjegyednek, mert nyakadon a hétvége. Nézzük, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Figyelned kell a pénzügyeidre, főleg ha úgy érzed, hogy egyre jobban nőnek a kiadásaid. Valahol kifolyik a kezeid közül a pénz? Most inkább ne akarj extra dolgokat vásárolni. Valami történhet a családodban valakivel, vagy egy hozzád közel álló személlyel, ami homályos nyugtalanságot kelthet benned. Igyekezz mindenki mögé látni.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók rengeteg energiát közvetítenek feléd. A szellemes viselkedéseddel otthon és a munkahelyeden is le tudod venni a lábukról az embereket. Ez egy nyugalmas nap lehet, ha kerülöd a számodra irritáló embereket. Ha úgy érzed, fel akarnál dühödni valamin, akkor a barátaid rögtön vissza tudják adni a jókedvedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Muszáj leszel egy kis stabilitást vinni az életedbe. Ésszerűen és logikusan gondolj át mindent, mielőtt belevágsz valamibe. A fantáziád szárnyalhat, szóval kedvez neked a kreatív pihenés. Úgy alkothatsz valami újat, hogy teljesen kikapcsolódásnak veszed azt. A bolygók erős hatással vannak a romantikus énedre. Ha van párod, ennek nagyon fog örülni.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy picit bizonytalan vagy, de egy közeli barát vagy munkatárs segíthet eloszlatni a kételyeidet. Kezeld nagyon bizalmasan a titkokat, amiket megosztanak veled. Feladatokat ma egy kicsit nehezebben, de hatékonyan tudod megoldani. Igyekezz betervezni fejben, hogy most mindenre több időt kell szánnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Tényleg sokat dolgoztál, és minden akadályt megpróbáltál sikeresen venni. Ez mostanában minden energiádat lekötötte, nem is csoda, ha nagyon el vagy fáradva. Ha a barátaidat, valamint a családodat is hanyagoltad, akkor ezt mindenképpen orvosold a közelgő hétvégén. Persze te legyél az első, jelenleg lehetsz picit önző.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Legyél ma merész és kezdeményező a munkahelyeden, és akkor hamar pontot tudsz tenni a terhekre, és fél lábbal már a hétvégében leszel. Nem könnyű téged tűzbe hozni, és ha van párod, akkor ezt neki is el kell viselnie. Valamiért most jobban vonz a hobbid, valamint a barátaid, mint a romantikázás. Viszont később egy mély beszélgetésben lehet részetek a szerelmeddel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Igazán lelkendezel, ha új feladatok gördülnek elég. Egyszerűen vágysz a kihívásokra, azonban figyelned kell, mert a túlzott lazaságoddal elronthatod a sikert. Remek tanácsokat tudsz adni, szóval ha a barátaidnak szüksége lenne rád, akkor legyél nyitott mindenre. Az emberek jó szemmel nézhetik a bíztatásodat, akár friss ismerősöket is szerezhetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Könnyen tudod venni az akadályokat, de azért még ne lebegjen a hétvége a szemed előtt. Mindenképpen végezz az összes feladattal, mielőtt belevágnál a feltöltődésbe. Kellemesen telhet az egész napod, ha nem foglalkozol a pletykákkal. Még az se érdekeljen, kin köszörülik a nyelvüket a többiek, csak saját magaddal foglalkozz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed sok dolognak nincsen értelme körülötted. Olykor el szokott uralkodni rajtad ez a reménytelenség, de nem szabad feladnod. Gondold azonban végig azt, hogy hosszú távon mikre szeretnél energiát szánni. Vannak olyan dolgok, amik valóban nem érdemlik meg. Ha új szerelem jön az életedbe, akkor ne dőlj be neki azonnal, veszélyeket rejthet.

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy egyedül nem fogsz tudni megoldani valamit, és segítséget kell kérned. Most bőven akad olyan ember a körödben, aki szívesen teszi ezt meg. Mivel a jelenlegi bolygóállás sok energiát ad, így benned van az, hogy önerőből érj el mindent, de az se jó, ha nagyon makacs vagy. Amihez nem értesz, azt nem kell erőltetni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy kicsit korlátozva érzed magad, azonban meg kell próbálnod kiiktatni a felesleges dolgokat az életedből. Ha kevesebb gond van körülötted, akkor eleve jóval türelmesebb tudsz lenni. Úgy érezheted, hogy önző emberek vesznek körül. Ha valóban így van, akkor őket nem szabad a barátaidnak tartanod, és inkább szabadulj meg tőlük.

Halak (február 20. - március 20.)

Szakmai sikereket jeleznek a bolygók a közeljövőben. Most valóban száz százalékos erőbedobással tudod elvégezni a munkád. Hétvégén olyan kikapcsolódást válassz, amihez lelkileg kötődsz. Most tényleg te döntsd el, mit akarsz igazából csinálni. Kerüld a konfliktusokat, egy vita csak megmérgezné a kiegyensúlyozott hangulatodat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás