promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 28: a Bakot undorító pletykákkal akarják sarokba szorítani, míg a Mérlegre egy zűrös időszak vár
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek még a kirobbanásuk előtt meg kell fékeznie a konfliktust, az Oroszlánnak pedig továbbra is kerülnie kell a vitákat. Néhány csillagjegynek muszáj lesz lelkileg megerősödnie a hosszú hétvége további részében. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet nem fog rád nagy figyelem összpontosulni a hét utolsó napján. Ne érezd magad becsapottnak, és ne legyél ingerlékeny, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elvárnád. Minél jobban bosszankodsz, annál inkább elűzöd az embereket magad mellől ahelyett, hogy magadhoz vonzanád őket. Igyekezz kompromisszumokat kötni, és akkor minden rendben lesz. Bár még lesz egy napod feltöltődni hétfőn, de most sem kellene túlhajtanod magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat, hogy már a hosszú hétvége további részében akadályokba fogsz ütközni. Elő kell venned a kreativitásodat, hogy a céljaid közelebb kerüljenek hozzád. A legfontosabb az, hogy bármi gond is gördül eléd, ne ess pánikba. Nem mindenkitől fogod megkapni a támogatást. Figyelj, mert lehet valaki pont ellened fog dolgozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre teljesen magabiztosnak érzed magadat. Az emberek is észreveszik, ahogy békés nyugalmat sugárzol. Képes vagy arra jelenleg, hogy megfékezd a konfliktusokat még a kirobbanásuk előtt. Ha úgy érzed valamelyik csalástagod, vagy barátod rossz úton jár, akkor mindenképpen figyelmeztesd. A szerénységedet tartsd meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Összejövetelt szervezel a hosszú hétvégén? Akkor bizony figyelj oda, mert kicsúszhat a kezedből az irányítás. Talán jobb, ha te rendezkedsz mindenben. Ha van még munkád, akkor ne kezdj el álmodozni közben, hanem koncentrálj arra. A gondok igazából csak még koncentráltabbá tudnak tenni, így hamar át tudsz rajtuk lendülni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg megfogadtad a tanácsokat, és kerülted a vitákat. Ennek a hosszú hétvége maradék részében is így kell lennie. Most úgy vagy vele, hogy nagyon intenzív kapcsolatra vágysz azokkal, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Ma mindenképpen a megérzéseidre kell hagyatkoznod, és ne engedd, hogy mások kételyeket ébresszenek benned. Próbáld meglátni mindennek a pozitív oldalát, még ha nehezebben is mennek a dolgok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most nagyon erős a jellemed, és segíthetsz is valakinek, hogy rátaláljon önmagára. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, és tudod jól, hogy az önzetlenség sem áll távol tőled. Az illetővel egy szorosabb barátság is kialakulhat, szóval ne utasítsd el a dolgot. Fel fogod ismerni, ha eléd gördül az egész szituáció. Közben ne feledd te is rendbe tenni a lelkedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon várod a sült galambot, és túl kényelmesen hátradőlsz. Szeretnéd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek, de ez sajnos nem lesz így. Ha sokat vársz, a problémák csak fel fognak tornyosulni. Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy továbbra is keményen meg kell küzdened mindenért, szóval nincs lazsálás. Sok jó barátod van, kérj tőlük segítséget, ha muszáj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A közeljövőben olyan híreket kapsz, amik pozitívan befolyásolhatnak mindent az életedben. Nem szabad mindig a saját érdekeidet nézned, mert így hamar elveszíthetsz olyan embereket is az életedben, akik fontosak számodra. Erre oda kell figyelned. Ha megtalálod miben vagy most erős, akkor a mai napod, és a hosszú hétvége maradéka is remek lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jó lenne, ha már reggel rendesen összeszednéd magad, és iszonyatosan koncentrálnál a feladataidra. Ez sok energiát vesz el, de inkább ez, mint hogy nagyobb káoszt okozz magad körül. Ne vegyél minden bosszúságot halálosan komolyan. Este muszáj leszel valahogy kikapcsolni az agyadat, mert később szükséged lesz a koncentrációdra. Azt már borítékolhatod, hogy a hosszú hétvége után nehezebben fogsz magadhoz térni.

Bak (december 22. - január 20.)

Irigyekkel, rosszindulatú emberekkel találhatod szembe magadat a közeljövőben. Még az sem kizárt, hogy elindítanak rólad valamilyen pletykát, de a többség egyáltalán nem fogja komolyan venni, így neked sem szabad vele foglalkoznod. Rövidesen magad mögött hagyhatsz minden problémát. Az anyagi dolgokkal inkább a hét második felében foglalkozz, ma viszont pihenj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most úgy nézhet ki a helyzet, hogy káosz lehet a munkahelyeden, míg az otthonodban harmónia. Utóbbi nem csoda, mivel tettél ezért a hétvégén, és remélhetőleg a konfliktusokat is kerülted. Később feltornyosulhatnak a feladatok, és minden energiádra szükség van, hogy túl tudja rajtuk lépni. Otthon kárpótolhatod magad a kemény munkáért – legyen ez az a nap.

Halak (február 20. - március 20.)

Remek a taktikai érzéked, sőt, mondhatni túl jó is. Nem szabad, hogy ezt rosszra használd. Persze kijátszhatod egymás ellen az ellenfeleidet, de legyél óvatos, és ne ess át a ló túloldalára. A magánéletedben is oda kell figyelned, nehogy túl forrófejű legyél. Lehet van is olyan ember, akivel nem ártana leülnöd beszélgetni. A szingli Halaktól távol kerül a szerelem, de legalább tudsz magaddal foglalkozni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás