promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 6: a Bika így szerezheti meg a szerelmet, míg a Nyilasnak az egyik exe tűnhet fel a semmiből
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek sajnos számíthat néhány váratlan problémára a hétvégén, a Szűznél pedig váratlan kiadás ütheti fel a fejét. Lehet nem lesz teljesen nyugodt a csillagjegyed hétvégéje, de okos kormányzással nyugodtabb vizekre tudod vinni a hajódat. Lássuk, hogy miben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem érzed úgy, hogy minden rendben menne körülötted. Sok mindent helyre kell tenned a fejedben, amihez nem ártana egy közeli barát segítségét kérned. A hétvégén mindenképpen fussatok össze, és beszéljétek át a dolgokat. Lehet elkövettél egy olyan hibát, ami miatt még mindig benned van a rossz érzés. Feleslegesen, vagy jogosan, azt neked kell eldöntened, azonban túl kell végre lendülnöd rajta.

Bika (április 21. - május 20.)

A mostani bolygóállás erősen kihozhatja belőled a romantikus énedet. Ha van párod, akkor igyekezz elkényeztetni. Szingliként jobban meg tudsz nyílni. Lehet meg kellene próbálnod többet kommunikálnod azzal a személlyel, aki tetszik neked. Változásokon eshetsz át, de hála égnek ezek mind pozitívak lesznek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hétvége közben összejöhet pár olyan probléma, ami felboríthatja a menetrendedet. Ne kapkodással akard őket megoldani, mert annak semmi értelme nem lesz. Vedd elő a rutinodat, valamint a higgadtságodat. Szókimondóbb vagy a kelleténél. Figyelj oda, hogy nehogy valami olyan hagyja el a szádat, amit később megbánhatsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Vigyázz, mert a túl összetett problémák most nagyon ki tudnak rajtad fogni. Ha valamilyen témának nem vagy a szakértője, akkor inkább kérj segítséget. A jelenlegi bolygóállás picit megbolygathatja az érzelmeidet. A családon belül is érzelgősebb lehetsz a kelleténél. Nem igazán szereted ezt kimutatni, pedig a közeli környezetednek megtehetnéd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagy eredményeket tudsz elérni most, ha nem emészted fel az energiáidat a kicsinyes konfliktusokkal. Néha jobb lenne, ha elengednél dolgokat, és nem mennél bele a felesleges vitákba. Persze tudod, ha igazad van, bizonyítanod kell, ezt nem fogod tudni kinőni. A kreativitásod el van picit hanyagolva – hétvégén olyan hobbinak hódolj, ahol ez van a középpontban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki jobban kell vigyáznod a pénzre, mert egy váratlan extra kiadás ütheti fel a fejét. Elromolhat valami, vagy kiakasztó módon akár meg is bírságolhatnak valamiért. Kicsit tegyél félre, így te is nyugodtabbnak fogod érezni magad. Később lesz olyan szerencséd, hogy fogod tudni pótolni a kieső összeget.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók meggondolatlan lépésbe hajszolhatnak bele. Ha otthon van valami feladatod, akkor főleg figyelj oda. Könnyed hibákat véthetsz, amiknek később katasztrofális következményei lehetnek. Nem árt, ha ma jobban koncentrálsz, utána jöhet a pihenés. Ha van párod, akkor féltékenyebb lehet a kelleténél. Ne önts olajat a tűzre, inkább nyugtasd meg.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma könnyen vitába kerülhetsz bárkivel, aminek egy merészebb veszekedés, majd mosolyszünet lehet a vége. Ez akár hetekig elhúzódhat, nem lesz jó vége. Legyél türelmes, és mindenképpen válogasd meg a szavaidat. Olyan sértéseket vehetsz elő, amiken még magad is meglepődsz. Ez egyáltalán nem a te igazi arcod. Ha úgy gondolod igen, akkor bizony változtatnod kell.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jobb lenne, ha most kimaradnál a pletykálkodásból. Semmi ilyet nem szabad átvenned, de főleg továbbadnod, mert te kerülhetsz ki vesztesen az egészből. Foglalkozz csak saját magaddal, és a dolgaiddal, hogy nyugodtan tudj belevágni a hétvégébe. Úgy néz ki az egyik exed feltűnhet a színen, de még téged is meglep, hogy nem konfliktust akar, csak barátkozni.

Bak (december 22. - január 20.)

Próbálj meg minél jobban felszabadulni. Szerencsés napod lehet, és rendkívüli élményekben részesülhetsz. Meg tudod találni a köztes megoldásokat, és a legjobb döntéseket hozhatod. Ha kapcsolatban élsz, akkor viszont egy elég kényelmetlen beszélgetés várhat rád. Ezen túl kell esned, és őszintének lenned, mert akkor minden a helyére kerülhet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ki szeretnél törni a rutinból. Lehet éppen valami másra, vagy egy kis őrültségre vágysz. Ma teljesítheted ezt a vágyadat, ha kimozdulsz a négy fal közül. Persze csak óvatosan, főleg akkor, ha egy kis bódító itallal is feldobnád magad. A gondokat igyekezz magad mögött hagyni kis időre, különben még teljesen elveszik minden jótól a kedvedet.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem ártana most egy kis szünetet tartani. Végre meg tudod látni azt a szépséget, ami körülvesz, és tudsz is belőle inspirálódni. Hamarosan számos lehetőség fog feltűnni előtted, amiket muszáj leszel kihasználni. Ezeket persze csak úgy tudod, ha a koncentrációd a csúcson van. Ha teheted, akkor pihenj minél többet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás