promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 1: az új hónap a Szűzre és a Vízöntőre is gigantikus hatással lesz, de nem mindegy, hogy jó, vagy rossz irányban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán váratlan eseményekre számíthat a hosszú hétvége utolsó napján, a Mérleg pedig labilis lelki állapotba kerülhet. A legtöbb csillagjegy jobban jár, ha szán időt a pihenésre, vagy különben szörnyű lesz visszatérnie a szürke hétköznapokba. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kicsit érzelmesebb vagy a megszokottnál, de a jelenlegi bolygóállás ilyen hatással van rád. Ez sajnos azt is jelenti, hogy kisebb dolgokon is fel tudod kapni a vizet, pedig a pihenésről kellene, hogy szóljon a mai nap. Próbáld meg kicsit kitakarítani az agyadat, és ne feszülj rá semmire. Az utóbbi időben rengeteget dolgoztál, ami felemésztette az energiáidat.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha a családoddal töltöd az időt, akkor vigyázz, mert egy apró szikrából átvitt értelemben egy hatalmas tűz keletkezhet. Valaki bele akar szólni a magánéletedbe, ami miatt eléggé kiakadhatsz. Ráadásul az illető olyan dolgokat hozhat fel, amik rosszul eshetnek neked. Állj a sarkadra, és mindenképpen állítsd le ezt a személyt, mielőtt túl messzire megy. Ilyenkor még azt is elhiheti az ember, hogy segít a jótanácsaival, pedig épp az ellenkezőjét éri el.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás miatt picit manipulatívvá válhatsz. Erre mindenképpen oda kell figyelned. A féltékenység is felébredhet benned, pedig most aztán valóban teljesen megbízhatsz a párodban. Jó köztetek az összhang, ne akard ezt semmivel sem elrontani. Helyezd a háttérbe a zsarnoki viselkedésed, akármennyire nehéz is. A szingli énednek nem kedvez a hónap eleje, csak egy rossz kapcsolatba ugranál bele, így ne kockáztass.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé ingadozó lehet a hangulatod a hosszú hétvége utolsó napján. Úgy érzed túl sok teher nyomja a válladat, és emiatt olykor magányosnak is érzed magad. Valakivel jó lenne átbeszélned, hogyan tudsz jobban teljesíteni, és miképp tudod eltüntetni ezeket a problémákat. Egyáltalán nem gond, ha segítséget kell kérned, csak így szabadulhatsz fel igazán.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Váratlan események vehetnek körül a hosszú hétvége utolsó napján, de emiatt semmi okod az aggodalomra. Sőt, a mai egy igazán szerencsés nap lehet. Figyelj oda minden téged körülvevő információra, mert a közeljövőben hasznot fogsz tudni húzni belőlük. Tényleg semmi ne kerülje el a figyelmedet. Mindenképpen szánj időt a pihenésre is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos változások kerülhetnek elő az életedben a  hosszú hétvége után. Úgy néz ki rendbe teheted a pénzügyeidet, ha ügyes vagy. Ha kölcsönt kérnek tőled, akármennyire is megsértődnek ezen, semmiképpen ne adj. Figyelj az árulkodó jelekre, és használj ki minden lehetőséget. Pozitívan jöhetsz ki belőlük, csak legyél taktikus. Ez a hónap új lökést adhatsz neked mindenben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hosszú hétvége utolsó napján picit labilis lelki állapotba kerülhetsz. Fölösleges dolgokon kezdhetsz el rágódni, amik úgyis megoldódnak maguktól. Olyanba főleg ne vágj bele, ami tudod, hogy nem a te asztalod. Valahogy ki kell küszöbölnöd, hogy felesleges stresszhelyzetekbe taszítsd magad. Beszélj inkább a barátaiddal, mondd el nekik, hogy mi nyomaszt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon akkor éreznéd a legjobban magad, ha a barátaiddal töltheted az időt. Ha teheted, akkor ruccanjatok ki valamerre. Ne próbáljatok meg semmi szokatlant csinálni, csak kapcsoljátok ki az agyatokat, és legyetek együtt. Most igazán nagy szükséged van erre. Egy tőled távolabb álló személlyel ráadásul remek kapcsolat alakulhat ki most köztetek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég romantikus hangulatba kerülhetsz. Ha van párod, vagy valaki, akit kinéztél magadnak, akkor nagyon sokat gondolsz rá. Emiatt a feladataid is háttérbe szorulhatnak, de azért figyelj, amit muszáj, azt mindenképpen csináld meg, nehogy gond legyen belőle a hosszú hétvége után. Ha teheted, legyél sokat együtt a kedveseddel. Most tényleg ki tudod mutatni az érzéseidet.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai napon tőled nem megszokott módon lazább lehetsz. Jókedvű vagy, és nyitott. Szívesen hallgatod meg mások tanácsait, de jól működsz csapatban is. Ha a barátokkal, vagy a családdal egy kis erősebb köteléket szeretnél építeni, arra most ez remek időzítés lehet. Keresd az érintkezést a hozzád hasonló emberekkel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkahelyedet és a karrieredet már kezded helyretenni, de a szerelmi életed továbbra sincs a csúcson. Pedig elkezdhetnék végre ezzel is foglalkozni. A hosszú hétvége után próbálj meg kimozdulni, ismerkedni. Ebben a hónapban feltűnhet az életedben a nagy szerelem. Ha van kapcsolatod, akkor lehet lenne mit megbeszélnetek. A jelenlegi bolygóállás fel tudja erősíteni a kisugárzásodat, és ezt persze nem csak a szerelemben tudod kihasználni.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás picit visszafogottabbá tehet. Nem igazán vágysz a tömegre, sem a bulikra ilyenkor. Jó hatással van ez arra, hogy otthon alkoss, vagy a hobbidnak szenteld a szabadidődet. Képes vagy csak egy dologra koncentrálni, és jobb, ha abban nem zavar meg senki. Melankolikusabb lehet a hangulatod, de fogod tudni kezelni. Most új dolgok születhetnek, ráadásul a hetedet is precízen meg tudod tervezni a hosszú hétvége utolsó napján.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás