promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 19: a Nyilas hete kártyavárként omolhat össze, míg a Vízöntőnek ki kell maradnia mások csatáiból
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika belső félelmei a hét maradék részére erős hatással lehetnek, az Oroszlánnak pedig erősen ki kell állnia magáért. Néhány csillagjegy muszáj lesz végre kiszűrni azokat az embereket az életéből, akik csak hátráltatják. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy merész pletyka boríthatja fel a napodat. Mielőtt teljesen kiborulsz, át kellene gondolnod, hogy egyáltalán igazi-e, amit hallottál. Nem szabad, hogy mindenben az érzelmeid vezéreljenek, mert az a munkádra is ki fog hatni. Használd most többet az agyadat, a szívedet pedig szorítsd háttérbe. Nem szeretsz rideg lenni, de olykor erre van szükség, ezt neked is be kell látnod. A következő napok sikeréhez erre van szükség.

Bika (április 21. - május 20.)

A belső félelmeid most alaposan eluralkodhatnak rajtad, és a jelenlegi bolygóállás is bizonytalanná tesz. Pánikba eshetsz az előrehaladástól, pedig nagyon nem kellene. A szokatlan dolgok szorongást idézhetnek elő, de rájössz, hogy téged a kiszámíthatatlan többnyire csak motiválni szokott. A váratlan impulzusokat jól tudod kezelni, ha előveszed a rutinodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne hagyd, hogy a jó dolgok elsuhanjanak melletted. Talán most a helyzet is úgy fog javulni, hogy sok mindent be fogsz tudni pótolni. Igyekezz kényeztetni magadat, még akkor is, ha sok a munka. Néhány dologban újra fel kellene építened magadat, és az azzal kezdődik, hogy megtalálod a belső nyugalmadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne vágj bele túl lazán ebbe a napba, mert akkor valami nagy ostobaságot követhetsz el. Az univerzum arra ösztönöz, hogy vállalj picivel több felelősséget. Ne rajtad legyen a nyomás, hanem te gyakorold azt másokra. Ha nagyon szorul a hurok valamivel kapcsolatban, akkor tudod jól, hogy van segítséged, csak ne felejtsd el kérni. A munkahelyeden is kell lennie olyan embernek, akiben megbízhatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne hagyd, hogy bármilyen igazságtalanság legyen körülötted. Védd meg magadat, és másokat is. Így sok mindenkit az oldaladra állíthatsz, ami később ki fog fizetődni. Fontos, hogy kivívd mások tiszteletét, még úgy is, ha közben aláaknázott talajra lépsz. A magánéletedben se legyél türelmetlen, hallgass végig mindenkit, és segíts nekik, ha muszáj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon jó a hangulatod, de ez persze nem azt jelenti, hogy a napod is gond nélkül fog telni. Elakadhat sok minden körülötted, de a kezedbe kell venned az irányítást. Most jól tudsz motiválni mindenkit, hogy egységes erőként haladjanak a cél felé. Az önzőséget zárd ki, most az legyen a legfontosabb, hogy minden problémát meg tudj oldani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előfordulhat, hogy mostanában furcsán viselkedsz a környezeteddel, és ezt nem veszed észre. Álmodozóbb vagy, és olykor kevésbé figyelsz az emberekre. Azért vigyázz, hogy ez nehogy kihasson a munkádra. Ne akarj senki előtt titkolózni, most az a legjobb, ha kiadod, ami benned van legbelül. Most rád férne majd egy baráti beszélgetés, amit minél hamarabb össze is kellene hoznod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most egy elég jól megszervezett úton jársz, amiről nem kellene letérned. Persze mindig van néhány akadály, de hát az hol nincs? Ne vegye el a kedved semmi, és építkezz türelmesen a hét további részében. Próbálj meg nem idegeskedni, és zárd ki azokat az embereket is, akik csak hátráltatni tudnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehéz helyzetek merülhetnek fel, amiken muszáj leszel túllendülni. Kicsit be van rozsdásodva a problémamegoldó képességed, akkor meg főleg nehezen haladsz, ha nincs túl nagy izgalom valamelyik ügy megoldásában. Ne becsüld le a kis problémákat, mert tudod jól, hogy naggyá válhatnak. Ha beleesel ebbe a hibába, akkor az egész heted összeomlik, mint egy kártyavár.

Bak (december 22. - január 20.)

Csalódást okozhat, amikor olyan embereket látsz felkapaszkodni, akik nem érdemlik meg. Tényleg rossz, hogy néhány embernek nincs kemény munkára szüksége ahhoz, hogy elérje a célját, csak úgy az ölükbe pottyan minden. Ők viszont hamar el is bukhatnak. Próbálj a helyes úton maradni, mert így édesebb lesz a győzelem.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az lenne a legjobb, ha tűzvonalon kívül maradnál. A lényeg, hogy ne akarj beleszállni mások csatáiba, csak saját magadat védd. Ha most lehorgonyzol valamelyik oldal mellé, akkor ellenségeket hozhatsz a nyakadra. Legyél taktikus, és használd a gondoskodó természetedet, ha esetleg tüzet kell oltani. A munkához nincs túl sok kedved, de oda kell tenned magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Jóval nagyobb lépéseket tudsz tenni a célod felé, mint amit gondoltál volna. Fontos, hogy a helyén legyen a kitartásod, na meg őszinte legyél magaddal. Muszáj látnod a negatív oldaladat is. Lehet próbálod elrejteni magad elől? Akkor kérdezz rá a közeli környezetedben, hogy szerintük min kellene változtatnod. Ez kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy a jövőben sikereket tudj elérni, és embereket tudj magad mellé állítani.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás