promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 5: az Oroszlán tomboló energiái most ki fognak szabadulni, de a Vízöntő életében is új fejezet következhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos visszaszerezhet egy fontos embert az életében, az Ikrek pedig most alaposan el tudja kapni a fonalat. Ha a csillagjegyed valamilyen hibát vétett, akkor azt még ki tudja javítani a hosszú hétvégéig. Nézzük, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg jól tudtál haladni a dolgaiddal, mert a hosszú hétvégéig semmiképpen sem szabad elcsúsznod. Ha túl vagy a feladatokon, akkor egy baráti kapcsolatod kerülhet előtérbe a bolygóállás szerint. Motoszkál a fejedben, hogy eltávolodtál valakitől, és nem igazán szerettél volna. Ha jobban magadba nézel rájössz, hogy te is hibás vagy, mivel elhanyagoltad az illetőt. Nemsokára lehetőséged lesz rá, hogy változtass ezen, viszont a kezdő lépést neked kell megtenned.

Bika (április 21. - május 20.)

Téged most alaposan fel tud pörgetni a mostani bolygóállás, szóval a munkádba és a hétköznapokba is igyekszel egy kis kalandot vinni. Ha nem tetszenek a sablonos megoldások, vagy már unalmasnak találod őket, akkor válts. Legyél nyitott, mert új emberekkel találkozhatsz, akik nagy hatással lehetnek az életedre. Habozás nélkül próbáld meghozni a szükséges döntéseket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Gondolkozol a jövődön, ami később új ajtókat nyithat ki előtted. A hét további részét is megtervezheted, ami nagyon a segítségedre lesz, akár a közeledő hosszú hétvégén is. Ha valamilyen negatív hatás ért, akkor az próbáld meg minél hamarabb elfelejteni. Mélyebb kommunikációra vagy képes, szóval ezt használd is.

Rák (június 22. - július 22.)

Sokat gondolkozhatsz a karriereden és a beruházásokon, de ne szaladj ennyire előre. Próbáld meg először az apróbb célokat összehozni, a többi ráér. Még úgy érezheted nem pihented ki magad teljesen, de ez inkább a front, vagy a tavaszi fáradtság műve. Szedd össze magad, mert ez egy jó nap az új utak felfedezéséhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók tomboló energiákkal tudnak feltölteni, amit muszáj leszel kihasználni. Áttöréseket érhetsz el, és saját magadat is magasabb szintre emelheted. Sok ember igazán inspiráló tud lenni, akikre felnézel. Kérdezz rá mi van velük, mert igazi lökést adhatnak a céljaidnak. Nem kell a saját károdon megtanulnod a dolgokat, mert jók a megérzéseid.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma talán túl kényelmes is lehetsz. Csábít a megszokott út, de nem mindig ez lesz a helyes megoldás. A dolgok kaotikusnak tűnhetnek, különösen reggel és kora délután. Ennek ellenére ne állj automatikusan ellen az új és eltérő praktikáknak. Az érdekes ötleteidre a környezeted is felkaphatja a fejét, de persze pozitív irányban. Úgy néz ki ma merésznek kell lenned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Talán úgy érezheted, hogy rosszul áramlanak az energiáid. Szabálytalan törések, amik megnehezítenek mindent. Olykor könnyebben, olykor nehezebben mennek a dolgok. Úgy néz ki rendet kell tenned a fejedben, de az eszközt magadnak kell megtalálnod, mert ebben még a közeli környezeted sem tud segíteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szabadítsd fel az elmédet, és fontold meg az alternatív lehetőségeket. Néhány dologban itt az idő, hogy lecseréld a régit, mert utat kell engedned valami újnak. Pontot kell tenned a kényesebb feladatokra, hogy magasabb szintű gondolkodásod beindulhasson. A bolygók is azt súgják, hogy ezek a gondok hátráltatják az előrelépésedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezedik valami miatt a nyomás? Kérj egy vállat, amire támaszkodhatsz. Az az ember a legmegfelelőbb erre, aki a legközelebb áll hozzád. Egy furcsa, váratlan erő egészen kibillenthet az egyensúlyodból. Minél stabilabb vagy belül, annál kevesebb zavart okoz ez az ismeretlen energia. Pont a lelki társad segíthet abban, hogy ezt elüldözzétek.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma határozatlannak érezheted magadat, főleg reggel. Más emberek cselekedetei egészen megzavarhatnak, így próbálj meg magadra koncentrálni. Mi az, amit te szeretsz, mi az, ami neked a legmegfelelőbb. Ha reggel mást szeretnél, mint a többiek, akkor érd el azt, amit kívánsz. Ne érezd úgy, hogy harmóniában kell lenned másokkal, mert most nem fog menni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pozitív lökések által szerzett energiáid még táplálhatják a tüzet, de azért te se hagyd kialudni. A levegőben hamarosan izgalom fog szikrázni, jelezve, hogy valami új és más jön. Nem szabad ettől szoronganod, mert pont, hogy egy kis változás kellene az életedbe. Legyél türelmes, és a jó dolgok maguktól érkeznek meg az életedbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Reggel elveheti a kedvedet, amikor látod a szürkeséget az emberek arcán. Most van benned annyi energia, hogy fel tudd dobni őket, és egy kis vidámságot hozz a napba. Legyél felszabadult, mert akkor ezt át tudod ragasztani a többiekre. A jó hír, hogy így a dolgok is sokkal zökkenőmentesebben fognak haladni. Úgy néz ha tartod a tempót, akkor mindent el tudsz rendezni a hosszú hétvégéig.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás