promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 9: az Ikrek szerelmi kalandozása rosszul sülhet el, míg a Nyilasnak a kétszínű embereknek kell hátat fordítania
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán életében vitát generálhat a pénz, de sajnos a Szűz is stresszes napokra készülhet. Nincs olyan csillagjegy a héten, akinek tökéletesen sikerülne minden, szóval ne aggódj. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Elég kevés az időd, és sajnos most azt se tudod beosztani rendesen. Egyszerűen képtelen vagy megtalálni az egyensúlyt a család, a barátok és a párod között. Pedig valamit muszáj kitalálnod, mert ebben a káoszban mindenki azt fogja érezni, hogy hanyagolod őket. Persze azt is meg kell értetned velük, hogy te sem tudsz százfelé szakadni. Talán most csendesebb napokra lenne szükséged.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lenned a környezetedben élőkkel. Sok kritikát fogalmazhatsz meg mostanában, amik lehet jogosak, de nem találod a megfelelő hangsúlyt. Az akaratos természeted miatt némelyek teljesen háttérbe érezhetik mostanában magukat. Nem lesz jó vége, ha ezt tovább akarod folytatni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az elkövetkező napokban elég romantikus hangulatba kerülhetsz, de az is lehet, hogy az érelmeidnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ne akarj olyan dolgot magadra erőltetni, amihez nincsen kedved. Kalandokba sem érdemes vágnod, mert kínos szituációkat szülhetnek, ráadásul magadat, és mást is becsapsz vele. Fordítsd az érzelmeidet a komolyabb célok felé.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre elkezdhet teljesen kitisztulni a fejed, és persze a szíved is. Érzelmesen, de határozottan át tudsz látni mindent. Érdemes megvizsgálnod magadban a kapcsolataid minőségét. Lehet van olyan ember a körödben, aki már rég nem érdemli meg azt a figyelmet és odaadást, amit kap. Otthon próbálj pozitívan viszonyulni mindenhez, még akkor is, ha most nem jöttök ki túl jól.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Feszültséget okozhatnak a pénzügyek a későbbiekben. Inkább már most kezdj el spórolni, hogy a ne kelljen valami váratlan miatt a tartalékokhoz nyúlni. Ha van partnered, akkor ebből lehetnek is vitáitok. A munkában elkalandozhatnak a gondolataid, szóval muszáj leszel jobban koncentrálni. Nem engedheted meg magadnak a hibákat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Stresszes napok jöhetnek, de kordában kell tartanod az érzéseidet. Tudod jól, ha nem megy jól valami, akkor az nem a környezeted miatt van. A barátaid megpróbálhatnak ösztönözni és kitisztítani a fejedet egy mély beszélgetéssel. A negatív hangokat abszolút zárd ki, mert csak el fognak téríteni a céloktól.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mai napon meg kellene elégedned azzal, hogy neked van igazad, nem kell ezt minden áron bizonyítani. Felesleges dolgokra pazarolhatod az energiáidat. Ha van párod, akkor ideje lenne vele is több időt töltened. Rendszerezned kellene a dolgaidat, és jobban beosztani az idődet. Jelenleg kapkodsz, és ezért sok minden háttérbe szorul.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

A magánéletedben csak akkor tudod rendbe tenni a dolgokat, ha elengeded a régi sérelmeket. Ez nehéz, de fokozatosan kell haladnod. Túl sokat rúgózol a múlton, de az se jó, ha felemlegeted a másik ballépéseit. Le kell zárnod magadban sok mindent, amiben a barátaid nagy segítség lehetnek. Nyiss tiszta lappal, és sokkal boldogabb leszel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon figyelj oda, mert most nem engedhetsz a lágy szívednek. Nem veheted most át másnak a terheit, mivel van neked is elég. Lesznek olyanok a közeledben, akiknek még akkor sem hihetsz, ha éppen kérdeznek valamit. Ki kell gyomlálnod a kétszínű embereket az életedből, persze az az első lépés, hogy fel kell ismerned őket.

Bak (december 22. - január 20.)

Az univerzum ma meglehetősen segíteni fogja az előrehaladásodat. Igyekezz figyelni a jeleket, mert ezek tényleg meg tudják könnyíteni a dolgodat mindenben. A munkádat azonban egy ember kimondottan hátráltathatja. Próbáld meg őt kizárni, hogy ne kelljen felesleges köröket futni a feladataiddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A következő napokban végre elérhetsz egy olyan célt, amit már régóta szerettél volna. Ez a nap nagy hatással lesz arra, hogy sikerülni fog-e. Pörgesd fel magad minden módon, és hozd ki magadból a maximumot. Ne félj attól, hogy túlhajtod magad, mert látva a pozitív eredményeket új szárnyakat fogsz kapni. Legyél optimista végre.

Halak (február 20. - március 20.)

A környezeted igazán passzív lehet, még a barátaid is. Előfordulhat, hogy túl sok csalódás érte őket a közelmúltban? Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot, és törődni mások érzéseivel, mert a héten neked is szükséged lesz erre. Az ügyek intézésében legyél türelmes, mert nem fog minden olyan gördülékenyen menni, mint gondolnád.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás