promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 27: a szingli Kos a csábítás mestere lehet a következő időszakban, a Szűz pedig jobban jár, befejezi a költekezést
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg már nagyon szét van esve, szóval nem ártana valahogy feltöltődnie, míg a Vízöntőnél egy barátság szerelemmé alakulhat. Ne feledd, hogy a sikert nem szabad erőltetni, így minden csillagjegy jobban jár, ha a saját tempójában halad. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A Vénusz azt szeretné, ha jól éreznéd magad. A következő időszak tényleg kedvezhet a szingli Kosnak, mivel rádtalálhat a szerelem. Felejtsd el a társkereső alkalmazásokat, és találkozz az emberekkel személyesen. Most ne te legyél az, aki mindig vár, hanem vedd a kezedbe az irányítást. A közelgő hétvégén a csábítás mestere lehetsz, mindenféle trükk nélkül. Ennyire bámulatos a kisugárzásod.

Bika (április 21. - május 20.)

A kapcsolatok nagyon fontosak lesznek a számodra a közeljövőben. Közeledik valamilyen gond a bolygók szerint, amit nem fogsz tudni egyedül megoldani. Ha haragban vagy valakivel, akire úgy érzed később szükség lehet, akkor inkább most békülj ki vele. Lelkileg ez nálad is fejlődést hozhat, amire nagy szükséged van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Próbálod helyrerázni magad, és az energiáid lassan megvannak hozzá. Lehet nagyon előkerült az önző éned, amit nem ártana háttérbe szorítanod. Ha szingli vagy, akkor olyan kisugárzásod van, amivel le tudsz venni mindenkit a lábáról. Ha párkapcsolatban élsz, akkor problémák kerülhetnek elő, amit nem ártana minél hamarabb tisztáznod.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma kielégítő lehet a hangulatod, és az otthoni dolgok is jól haladhatnak. Ha a szüleiddel találkozol, akkor nem árt velük egy mély beszélgetést tenned a közelgő hétvégén, mert sok mindenre rávilágíthatnak. Tényleg meghitt napot tölthetsz családi körben. Az estére érdemes elővenned a kedvenc hobbidat, mert el tudja terelni mindenről a gondolataidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Magánéleti problémáid adódhatnak, de ezeket könnyedén meg tudod oldani, ha picit engedsz mindenkinek. A kompromisszumok nem fognak csak úgy jönni, lehet neked kell majd felajánlanod őket. A közeljövőben egy olyan ember fog bekerülni az életedbe, akiben maximálisan megbízhatsz. Igyekezz ezt jól hasznosítani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most aztán nem vagy a helyzet magaslatán, ha pénzügyekről van szó. Nem fog menni a spórolás, ha állandóan elcsábulsz valami miatt. Csak azokat a dolgokat vedd jelenleg meg, amikre valóban szükséged van. Nehezebben tudsz felszabadulni az utóbbi időben. Lehet elő kellene venned egy régi hobbidat, amit elhanyagoltál. Fordulj az olyan dolgok felé, amik el tudnak lazítani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen tudsz elszakadni a problémáktól, pedig a délutánt és a mai nap végét a pihenésre kellene szánnod. Lehet már szívesen terveznél előre a hétvégére, de olykor nem ártana kikapcsolnod az agyad. Ha túlpörgeted, ismét előjöhet az a stresszhalmaz, amit szeretnél elkerülni. Új fellángolás ólálkodik körülötted, de semmi ilyesmibe ne ugorj fejest azonnal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég éles vitába bonyolódhatsz egy közeli hozzátartozóval, akinek mindig nagy a hangja. Könnyedén le tudod fegyverezni, ha nem mutatod ki a bizonytalanságodat. Ez az összetűzés arra is késztethet, hogy átgondold a saját elveidet. Vedd elő a határozott oldaladat, ami eléggé visszaszorult az utóbbi időben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Könnyedén találhatsz új barátokra az elkövetkező időben. Vonz az új kezdet, amit ki is szeretnél használni. Egyedülálló érzéked van a romantikus kalandokhoz, áthághatod a szabályokat, és járatlan ösvényre tévedhetsz. Azaz igazság, ha ebbe belevágsz, akkor nagyon fogod élvezni. Estére dobj félre mindent, és pihenj egy nagyot.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy ismerősöd ma igen nagy hatással lehet rád. Ha a szabadidőd engedi, ne fuss el, hanem beszélgessetek egy nagyot. Sok problémára találhatsz megoldást a fejedben. Nem igazán szeretsz kockázatot vállalni, de érzed magadban, hogy így kilábalhatsz a bajból. Nyomasztó tehertől szabadulhatsz meg a hétvégén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mindennapi rutin eléggé az idegeidre mehet, és kifejezetten vágysz a változatosságra. Próbálj meg jó sokat kommunikálni a környezeteddel. Ettől feldobódhatsz és jó tanácsokat is kaphatsz a jövőre nézve. Ha szingli vagy, akkor egy barátság szerelemmé alakulhat a közeljövőben. A kezedben lesz a döntés, hogy szeretnél-e többet.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma az lenne a legjobb, ha kritikusan szemlélnéd az eseményeket. A közeli környezeted nem mindig szereti ezt az oldaladat, de neked most ez a legjobb. Ne engedd belevonni magadat olyan dolgokba, amikhez egyáltalán nincsen kedved. A bolygók merészéggel töltenek fel, amit nyugodtan használj ki, este pedig pihenj egy nagyot.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás