Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: ideje kipróbálnod valami újat? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: ideje kipróbálnod valami újat? – napi jóslás

Élet

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: ideje kipróbálnod valami újat? – napi jóslás

Élet

Promotions 05:35

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Gondolat: A kártya arra figyelmeztet, hogy ideje valami újat tanulni, új tevékenységbe kezdeni, amivel alaposan kiléphetsz a komfortzónádból. Elképzelhető, hogy már most is jelen van az életedben egy olyan ember, aki nehezen dönt, emiatt kellemetlenségeket okoz neked. Minden lehetőséget számba vesz, mielőtt elkötelezné magát valami mellett. Párkapcsolati kérdésnél jó esélyeket mutat közös jövő építésére a kiszemelteddel. Munka területén kreativitást, új ötleteket jelez a kártya.

2. kártya jelentése:

Pénz: Elképesztően szerencsés időszak köszönt be az életedbe: az ésszerűség határain belül bármibe belevághatsz, mert siker koronázza a tetteidet. Előléptetést is mutat a lap, ami anyagi gyarapodással jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen a megszerzett javakkal. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren csupa jó dologra számíthatsz, a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan kilábalsz a kórságból.

3. kártya jelentése:

Gyermek: A lap utalhat saját lelki állapotodra. Vágysz a törődésre, gondoskodásra, esetleg segítségre van szükséged. Ne félj elfogadni a támogatást a mostani élethelyzetben! Új élményeket is jelez lap, nyitottá kell válnod az újdonságokra. Légy rugalmas, ne akarj ragaszkodni a régi bevett szokásokhoz, mert fejlődésre van szükséged. Próbálj kilépni kicsit a komfortzónádból! A kártya azt is jelentheti, hogy valaki rosszindulatú pletykát terjeszt rólad a környezetedben. Jó, ha nyitott szemmel jársz, mert ha nem vagy elég óvatos, könnyen kellemetlen helyzetben találhatod magad!

Borítókép: Profimedia