promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 15: a Bika és a Szűz felkészülhet otthon egy kiadós csetepatéra, de a Skorpióra is negatív széria vár

Napi csillagjóslás – január 15: a Bika és a Szűz felkészülhet otthon egy kiadós csetepatéra, de a Skorpióra is negatív széria vár

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindenkinek lesz ám rossz napja: a Nyilasnak most lesz ideje arra, hogy átgondolja, merre szeretne haladni, de a Bak is hátradőlhet, ha végzett a dolgaival. Akkor se keseredj el, ha nem úgy megy minden, ahogyan szeretnéd, mert mindenre van megoldás, még ha nehezebb is megtalálni. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most valóban felesleges vitákba kerülhetsz, és nem is vagy olyan helyzetben, mint aki megnyerheti. Ez nem a te gyengeségedet mutatja, egyszerűen csak jobb ütőkártyák lehetnek az ellenfeled kezében. Nem szabad olyan dolgokon felhördülnöd, amikről tudod, hogy értelmetlen felhánytorgatni őket. A kompromisszumok nyugalmat teremthetnek körülötted. Törekedj erre a hét utolsó napján.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet nem ártana picit kimozdulnod a négy fal közül a jövő héten, ha most nem tetted. Nézz körül, hogy mik a lehetőségek! A társasági események révén kapcsolatba kerülhetsz néhány izgalmas új emberrel. Ezek sokat segíthetnének, hogy ne fásulj be teljesen, ls egy új fejezetet is tud nyitni az életedben. Otthon figyelj, mert a családoddal vagy éppen a lakótársaiddal nem pendültük éppen egy húron. Ha konfliktus van, ne önts olajt a tűzre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez a hétvége valamilyen szinten a nyugalomról kellene szóljon. Átgondolhatod, hogy mit szeretnél a jövőddel kapcsolatban. A közeli barátaidtól akár még motivációt is kaphatsz. Energikusnak érzed magad ma, de ez a következő napokon is fellángolhat. Ezt érdemes kihasználni, mert szükséged van a pozitív energiákra, mert a következő hét kihívásokat tartogat.

Rák (június 22. - július 22.)

Készülj fel, mert egy nagyon rossz hír fog tartani feléd, ami eléggé megviselhet lelkileg. Azonban erősnek kell lenned, és tartanod kell az emberekben a lelket. Ne feledd, van, amikor csak végig kell hallgatnod az embereket, nem tanácsokat osztogatni. Az illető azt fogja érezni kioktatod. Változások lehetnek a munkahelyeden, de ne félj ezektől, mind pozitívan fog rád hatni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és rengeteg energiád van. A szorgalmad utolérhetetlen, míg a kitartásod nagyon sok mindenben segíthet. Azonban el kell gondolkodnod, mivel vannak olyan ügyek, amikre felesleges energiát pazarolsz. Csak magadtól és a kikapcsolódástól veszed el az időt. Mérlegelned kell, és gondold át alaposan mibe vágsz bele.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon oda kell ma figyelned mindenre. Egy apróságból óriási csetepaté lehet, és ez olyan vitává növi ki magát, ami az örökkévalóságig fog tartani. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, ami nehéz lesz, mert eléggé fel van erősödbe a határozott természeted. Próbálj meg kicsit visszavenni ebből, és minden rendben lesz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Pozitív hatással lehet rád a jelenlegi bolygóállás. Magabiztos leszel, és bátran vágsz bele minden kihívásba. Teheted is, mert a szerencse abszolút melletted áll. A következő nap sikerre vihetsz minden ügyet, amivel el vagy maradva. Ha vitába keveredsz, azt viszont higgadtan kell kezelned, különben elfajulhat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok mindenbe vágnál bele önállóan, de ezek nem sok sikerrel fognak járni. Sajnos előfordulnak ilyen napok, nem szabad, hogy okold magadat miatta. Próbálj meg segítséget kérni, különben az estédnek is lőttek. A problémák fognak a fejedben járni, és nem fogsz tudni megnyugodni. Jót tenne neked, ha később találkoznál a barátaiddal, és kikapcsolódnál.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szeretnél egy kis változást hozni a hétköznapjaidba, és a munkádba is. Viszont ez azt is jelenti, hogy új kihívásokkal kell szembenézned, ha belevágsz. Jól gondold át, hogy ez a megfelelő pillanat, vagy még egyéb gondok miatt várnod kell picit. A mai nap jó lehetőséget ad rá, hogy átgondold merre szeretnél tovább haladni a következő héten.

Bak (december 22. - január 20.)

Rendkívül pozitív napod lehet. Ha van még valami kis elmaradásod otthon, akkor ezt igyekezz befejezni, mert így nyugodtan indulhat a következő heted. A környezeted is pozitívan áll hozzád mindenben. Nem is tudja senki sem felvenni veled a versenyt, még vitában sem. Jól látod át a dolgokat, és remekül tudsz lereagálni mindent. Élvezd ki a jó szériádat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pénzügyeid miatt aggódhatsz, de egy alapos elemzés után rá fogsz jönni, hogy spórolnod kell, vagy végre elengedheted magad picit. Tegyél meg minden szükséged intézkedést ahhoz, hogy enyhíteni tudd a stresszt magad körül. Ha zavar valami probléma, azt igyekezz azonnal megoldani. Legyél türelmes, főleg a magánéletedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet valami csalódást sodor az utadba az élet, de nem szabad, hogy ez elkeserítsen. Rád hatványozottan igaz, hogy a pozitív irányba kell terelned mindent. Próbálj kizárni azokat a dolgokat, amik elronthatják a kedvedet. Bizonyára érzed magadon a fizikai és szellemi fáradtságot is, szóval muszáj lesz kikapcsolnod valamivel.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás